Monica Tatoiu, operată de urgenţă! Mesaj cutremurător al afaceristei: ”Rugaţi-vă pentru mine chiar dacă poate nu o merit”

Publicat: 21/12/2017 | 17:38

Monica Tatoiu a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie! Femeia de afaceri şi-a implorat prietenii să se roage pentru ea ca să treacă peste cumpănă cu bine.

Momente grele pentru Monica Tatoiu! Femeia de afaceri a fost operată de urgenţă, marţi, de medicul care i-a reparat mâna şi Papei.

”Acum am iesit din operatie.Am avut norocul sa fiu „reparata” de doctorul Mancini cel care i-a reparat mana papei dupa un accident la ski la Cervinia.Spitalul regional de stat din Aosta,o bijuterie”, a scris Monica Tatoiu după ce a ieşit din operaţie.

Înainte de a intra în operaţie, Monica Tatoiu şi-a împlorat prietenii virtuali să se roage pentru ea: ”Stiu de ce am fost pedepsita.Nu m-am tinut de cuvant in fata Tatalui cand am promis fara TV si m-am certat cu mama. Cand chiar crezi in Dumnezeu,responsabilitatile tale sunt mai mari decat ale aceluia care nu intelege.Lui ei,i se iarta.Pentru ca sunt iresponsabili.Noi cei imchinato Lui TREBUIE SA FIM RESPONSABILI.Doar ca sunt acum atat de debusolata.Rugati-va pentru mine chiar daca poate nu o merit.

Citește și...