Mormântul Mădălinei Manole a fost vandalizat! Fratele artistei este disperat

Publicat: 06/08/2018 | 13:44

Marian Manole susține că a încercat să-și contacteze cumnatul, pe Petru Mircea, pentru a-l înștiința că mormântul Mădălinei Manole a fost vandalizat. Acesta refuză însă să-i răspundă la telefon. 

Pe 14 iulie s-au împlinit 8 ani de la decesul fulgerător al Mădălinei Manole, însă scandalurile dintre familia regretatei artistei și soțul acesteia, Petru Mircea, par fără sfârșit! Atât Marian Manole, cât și Petru Mircea, refuză să îngroape securea războiului. Totul a pornit după ce fratele regretatei artiste a susținut sus și tare că soțul ei este vinovat moral de moartea cântăreței.

Amenințările continuă, chiar dacă acum problema este alta. Și-anume că mormântul artistei a fost vandalizat!

Nu știu ce mai face Petru, cred că este la piscină! Nu-mi răspunde nici la mesaje, nici la telefon. I-am trimis SMS recent și i-am spus așa: «Vino la cimitir, că ți-au furat glastra și florile». Însă nu mi-a răspuns. O fi ocupat, poate e în concediu, cine știe. Răspunde doar când vrea el! Îl las acum, pentru că o să aibă o toamnă grea, nu știe ce îl așteaptă”, a declarat Marian Manole pentru Click!

Mădălina Manole a încetat din viață chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010, când a fost găsită fără suflare, regretata artistă a împlinit 43 de ani. Descoperirea care a șocat întreaga țară la acea vreme a fost făcută de soțul ei. Petru Mircea chiar în vila din Otopeni unde locuiau. Fiul lor avea doar un anișor și o lună când a rămas orfan de mamă.

Motivele care ar fi determinat-o pe artistă să își pună capăt zilelor, dar și cauza morții făcută publică de medicii legiști a ținut primele pagini ale ziarelor multă vreme. Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) Mina Minovici” a arătat faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan. Pe 12 august 2010, medicii legişti au finalizat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole. Ei au conchis că artista înghiţise doar Furadan, iar în sânge nu au fost găsite alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit.

Citește și...