Motivul absolut aberant pentru care Sânziana Buruiană își alăptează fetița și acum, la 4 ani: „Vreau să..”

Publicat: 07/02/2020 | 08:23
Motivul absolut aberant pentru care Sânziana Buruiană își alăptează fetița și acum, la 4 ani: „Vreau să..”

Sânziana Buruiană a devenit mămică în urmă cu 4 ani, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Isabela. De atunci, viața vedetei s-a schimbat radical: a renunțat la aparițiile tv și s-a focusat foarte mult pe familie, dar și pe construirea unui viitor pentru fiica ei. 

Viața Sânzianei Buruiană a căpătat o altă formă de când a adus-o pe lume pe fiica ei, Isabela. Deși acest lucru s-a întâmplat în urmă cu 4 ani, Sânzi nu renunță la obiceiurile materne și o alăptează, în continuare, pe micuță. Da, ați auzit bine! Isabela are 4 ani și este o domnișoară în toată regula. Fiica vedetei cochetează cu modellingul și a participat la numeroase concursuri în urma cărora chiar a ieșit câștigătoare.

Deși este o domnișoară mare deja, așa cum v-am spus, Isabela încă este alăptată de Sânziana Buruiană. Blondina susține că a discutat despre acest aspect cu medicul pediatru, care i-a spus că nu este nicio problemă, iar alăptarea, chiar și cea oferită unui copil de 4 ani, ajută la creșterea imunității acestuia.

Într-o emisiune tv, Sânziana Buruiană nu s-a ferit deloc să discute despre acest lucru și chiar a mărturisit că are de gând să intre în Cartea Recordurilor.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil. Ea are 4 ani și încă o alăptez. Nu renunță. La un moment dat cred că o să se rușineze ea și o să renunțe. Alăptez de câte ori dorește. Dimineața și seara cu siguranță da. Nu îmi e greu, pentru că ea mănâncă, bea și lăptic. Asta e mai mult un alint așa, cred eu. Medicul pediatru mi-a zis că e bine pentru imunitatea ei. Nu o alăptez în oraș. Nu am fost de acord cu alăptatul în public” a spus Sânziana Buruiană.

Mai mult, în spirit de glumă, blondina a mărturisit că are de gând să o alăpteze pe Isabela…până la vârsta majoratului!

Citește și...