Motivul cumplit pentru care fetița de 11 ani din Piteşti s-a spânzurat pe balcon

Publicat: 06/09/2018 | 07:59
Motivul cumplit pentru care fetița de 11 ani din Piteşti s-a spânzurat pe balcon

Tragedia care s-a abătut într-o familie din Pitești are o explicație halucinantă. Motivul pentru care adolescenta și-a pus capăt zilelor este halucinant, iar oamenii din comunitate, dar mai ales părinții nu-și revin din șoc.

Fetița de 11 ani din Pitești, găsită spânzurată în balconul locuinței sale, ar fi recurs la acest gest extrem după o ceartă cu mama sa. Conform presei locale, copilaa fost găsită în balcon de fratele ei, care i-a alertat pe părinți. Deși aceștia au sunat la 112, iar la fața locului au venit două ambulanțe, medicii nu au putut face nimic ca să o aducă la viață. Decesul a fost pronunțat la fața locului.

Se pare că fetița ar fi profitat de absența părinților și s-a dus în balconul locuinței, după s-a spânzurat. Minora nu a lăsat niciun bilet prin care să explice de ce a recurs la gestul necugetat, însă, din primele date, fata ar fi avut o discutie în contradictoriu cu mama sa.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a putea stabili ce a determinat un copil de 11 ani să se spânzure. Polițiști din cadrul Biroului Investigatii Criminale Pitesti au pornit o anchetă în acest caz.

O fată de 11 ani fost găsită spânzurată într-un bloc din cartierul Războieni, orașul Pitești. Sursa foto: sursata.ro
Citește și...