Motivul halucinant pentru care şi-a omorât fostul socru. A recunoscut şi i-a lăsat mască pe anchetatori

Publicat: 03/01/2018 | 16:26
Motivul halucinant pentru care şi-a omorât fostul socru. A recunoscut şi i-a lăsat mască pe anchetatori

Bărbatul suspectat de crimă a recunoscut, în urmă cu doar câteva ore, fapta! Motivul pe care l-a iinvocat ar fi că şi-a ieşit din fire, din cauza unei ceşti de apă care a căzut!

Un bărbat de 41 de ani şi-a omorât în bătaie fostul socru, de 62 de ani, într-un apartament de pe strada Hunedoarei din Arad. Fusese rugat de fosta soţie să aibă grijă de tatăl ei câteva zile, până ce acesta urma să fie internat în spital, pe 3 ianuarie.

Bărbatul a mărturisit, la audieri, că l-a ucis în bătaie pe fostul socru, pentru că a scăpat o ceaşcă de apă pe o măsuţă de sticlă, care s-a spart.

El a explicat că l-au iritat cioburile şi înjurătura cu care a fost apostrofat, asta şi pentru că băuse în prealabil jumătate de litru de ţuică.

Enervate la culme a pus mâna pe o şipcă din lemn şi l-a lovit în neştire pe fostul său socru. Victima a suferit multiple leziuni în urma loviturilor, printre care şi un traumatism cranio cerebral deschis, în urma cărora a murit

Agresorul va fi prezentat Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor, scrie EVZ.ro.