Motivul îngrozitor pentru care o femeie și-a aruncat bebelușul nou născut la tomberon!

Publicat: 13/03/2019 | 12:34

O femeie însărcinată, în vârstă de 31 de ani, a comis un gest îngrozitor după ce au apucat-o contracțiile chiar în timpul unei petreceri.  

Fără să ceară ajutor specializat, o femeie din Rusia s-a închis în baie și a nascut copilul pe vasul de toaletă, scrie Daily Mail, care citează surse din poliție. L-a pus imediat pe micuț într-un sac menajer, după care l-a aruncat în tomberon fără să taie nici măcar cordonul ombilical. Imediat după naștere, femeia s-a întors în apartament și a continuat distracția alături de prieteni.

Chestionată de poliâiști, Yulia a declarat că și-a abandonat bebelușul pentru a putea petrece nestingherită. Femeia a fost arestată pe loc și este acuzată de tentativă de omor.

Mama a zis că nu vrea acest copil. Nici nu a verificat dacă e băiat sau fată înainte de a-l arunca la gunoi. În timpul arestului era într-o stare avansată de ebrietate„, a declarat purtătorul de cuvânt al comitetului care conduce investigația.

Copilul a stat două ore în coșul de gunoi, până când o femeie care trecea prin zonă a auzit plânsetele și a sunat imediat la serviciile de urgență.

Băiețelul a fost găsit fără haine, acoperit cu sânge, în sacul de plastic. Avea o temperatură de doar 24 de grade, fiind la limita hipotermiei.

Citește și...