Motivul pentru care Andreea Mantea nu dezvăluie identitatea iubitului ei: ”Am făcut multe greșeli…”

Publicat: 12/02/2019 | 20:33

Andreea Mantea a confirmat că este într-o relație și că iubește din nou de câteva luni. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a evitat să dezvăluie identitatea celui care o face fericită. Iar motivul l-a dezvăluit chiar Andreea Mantea.

Andreea Mantea trăiește o poveste de dragoste pe care vrea să o țină cât mai departe de ochii curioșilor. Prezentatoarea TV nu vrea să dezvăluie identitatea celui care îi face inima să tresalte de fericire, iar motivul este unul bine întemeiat. (CITEȘTE ȘI: S-A ÎMPĂCAT CU CRISTI MITREA?! ANDREEA MANTEA A CONFIRMAT RELAȚIA)

„Am intrat in viata publica de la o varsta frageda si fara prea multa experienta in a manageria totul. Consider ca am facut multe greseli, dar am invatat din ele, asa ca nu regret absolut nimic din trecut. Au fost niste invataturi pentru mine, iar acum am grija sa nu mai gresesc! Este exclus sa mai repet aceleasi greseli, una dintre cele pe care le-am facut in trecut a fost sa-mi expun public relatia de iubire! Nu vreau sa mai vorbesc despre ele, ma limitez doar a spune ca da, imi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau sa tin pentru mine, este mai bine asa. Sunt extrem de fericita, de implinita si imi este foarte bine!”, a spus Andreea Mantea, conform Kanal D.

Andreea Mantea a presimțit că ar fi însărcinată

Andreea Mantea este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima oară. Micuțul David este o adevărată binecuvântare pentru vedetă și totul se învârte în jurul său. Când a simțit că este însărcinată Andreea Mantea se afla la volanul mașinii sale. Ea conducea mașina, iar la un moment dat a tras o sperietură groaznică, fiindcă un șofer și-a schimbat, brusc, banda, orbind-o cu farurile. Reacția Andreei a fost să ducă mâna la… burtă, ca și cum ar fi dorit să protejeze pe cineva. Mai mult, vedeta spune că a simțit că bebelușul este… băiat. (CITEȘTE ȘI: GRĂSUȚĂ ȘI DEZBRĂCATĂ! IMAGINI BOMBĂ CU ANDREEA MANTEA ÎNAINTE SĂ DEVINĂ CELEBRĂ)

„Era într-o seară, mergeam liniştită cu maşina, iar pe sensul celălalt o maşină şi-a schimbat banda şi farurile au venit spre mine, dar brusc. În momentul acela m-am speriat, am luat mâinile de pe volan şi le-am dus la burtă în ideea să protejez ce e acolo. Mai mult de atât este că am simţit că este băiat. Ţin minte şi acum. Aveam programare la cosmetică. Mi-am revenit repede şi mă întrebam eu pe mine: Ce am făcut? De ce am făcut asta? Ce se întâmplă cu mine? Ce am vrut să fac? Am zâmbit undeva înlăuntrul meu, gândindu-mă că poate într-adevăr aş fi însărcinată, dar nu am vrut să mă gândesc prea mult”, a mărturisit Andreea Mantea.

Citește și...