Motivul pentru care Emi Pian este înmormântat în mare secret: familia s-a speriat că… VIDEO

Publicat: 09/08/2020 | 10:57

Florin Mototolea, zis Emi Pian, va fi condus, duminică, pe ultimul drum. Interlopul de 39 de ani, șef de clan în lipsa tatălui său, aflat la Rahova, după gratii, a fost ucis în noaptea de luni spre marți, după un scandal plecat de la o partidă de barbut. Doar că în ultima clipă familia lui Emi a luat o decizie privind înmormântarea acestuia.

CITEȘTE ȘI: ÎNTREAGA SUFLARE INTERLOPĂ ÎȘI IA ADIO DE LA EMI PIAN

Astfel, la presiunea autorităților care nu permit mai mult de 50 de persoane la eveniment, și toate obligate să poarte mască, familia celui dispărut la doar 39 de ani, în urma unei lovituri fulgerătoare de cuțit, a decis ca pregătirile de înmormântare să fie urgentate, astfel că Emi ar putea fi condus pe ultimul drum chiar mai devreme de ora 12:00, când e programată ceremonia funerară.

Conform RTV, Emi Pian a fost înmormântat în grabă duminică, deşi ceremonia fusese anunţată iniţial la o altă oră. După ce s-a vehiculat că funeraliile celebrului interlop vor fi amânate pentru ziua în care Nicolae Pian, tatăl său, va primi permisie să participe la înmormântare, şefii din Poliţie ar fi mers acasă la rudele îndoliate pentru a le transmite un mesaj clar: „Dacă nu scoateţi mortul din casă la prima oră, intrăm cu mascaţii!”.

În acest sens, pregătirile pentru înmormântare au început de la primele ore ale zilei de duminică. Asta pentru a fi respectate toate ordinele pe care oamenii legii le-au dat. Amintim că în jurul casei lui Pian senior patrulează polițiști și jandarmi pentru a înlătura din fașă orice tulburare a ordinii publice.

Emi Pian, înmormântat în secret. Mii de interlopi și-au anunțat prezența

La înmormântarea celui care a fost Emi Pian sunt așteptați mii de interlopi din toată țara. De altfel, aceștia și-au anunțat prezența. Tocmai de aceea, familia Pian și-a luat măsuri de precauție pentru a nu încălca legea, ceea ce nu s-a întâmplat în timpul priveghiului. Atunci, conform anunțului Poliției, peste 200 de oameni au fost sancționați pentru că nu au respectat distanțarea, dar nu au purtat nici masca de protecție obligatorie.

NU RATA: UN FIN AL LUI EMI PIAN, DECLARAȚII SURPRINZĂTOARE DESPRE PRIVEGHIUL LIDERULUI DUDUIENILOR

Emi Pian a fost ucis luni noapte într-o încăierare a clanurilor după un joc de barbut. Principalul suspect în cazul morții lui este Richard Emanuel Gheorghe, care a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile. Presupusul criminal face parte din clanul Rinu, culmea, un clan cu care membrii Duduienilor erau înfrățiți. Emi chiar era în relații bune cu cel care l-ar fi ucis.