Motivul pentru care familia lui Răzvan Ciobanu a refuzat să ridice capacul coșciugului la ieșirea din capelă

Publicat: 04/05/2019 | 10:37
Motivul pentru care familia lui Răzvan Ciobanu a refuzat să ridice capacul coșciugului la ieșirea din capelă

Nu este un secret pentru nimeni faptul că familia lui Răzvan Ciobanu a refuzat să ridice capacul coșciugului la ieșirea din capelă, dar și din biserică, după slujba de înmormântare, iar acum au fost dezvăluite adevăratele motive pentru care s-a luat această decizie. Totuși, în timpul ceremoniei din lăcașul de cult, părinții designerului au decis să dea într-o parte capacul sicriului, au spus mai multe persoane în ziua în care designerul a fost condus pe ultimul drum.

Citește și: Un expert în domeniul poliției judiciare aruncă “bomba”: de ce a fost găsit trupul lui Răzvan Ciobanu cu mâinile în sus

Motivul pentru care familia lui Răzvan Ciobanu a refuzat să ridice capacul coșciugului la ieșirea din capelă

Una dintre fostele vecine ale lui Răzvan Ciobanu a povestit în cadrul unui interviu că atât mama creatorului de modă, cât și tatăl său l-au considerat mereu un bărbat frumos și și-au dorit ca unicul lor copil să fie ținut minte așa cum era în viață… nu cum a fost în sicriu.

“Răzvan a fost un copil extrem de iubit. Mama lui l-a alintat tot timpul, era tare mândră de el. Îl iubea și îl striga doar: «Frumosul meu, lumina mea». Părinții lui Răzvan Ciobanu l-au văzut, totdeauna, cel mai frumos copil și, chiar și când crescuse, doar asta îi spuneau, că e frumos. Și chiar așa era, îmi amintesc de el, din cartier, stătea lângă noi. De aceea, mama lui Răzvan Ciobanu a decis să țină sicriul închis. Era copilul ei frumos, nu voia ca cineva să își amintească de el altfel. Și, nici ea să nu îl vadă, să îl țină mine așa cum era el, frumos”, a mărturisit una dintre fostele vecine ale lui Răzvan Ciobanu, relatează wowbiz.ro.

Citește și: “Au apărut 4 filmări cu Răzvan Ciobanu pe care se mai vede o persoană în mașină”. Răsturnare de situație

Cătălin Botezatu a vorbit despre decizia importantă luată de mama lui Răzvan Ciobanu

În cadrul unui interviu, Cătălin Botezatu a enumerat alte motive pentru care mama lui Răzvan Ciobanu și-a dorit ca sicriul să rămână cu capacul pus în permanență.

“Era mare tristețe la fața locului! Mama lui era pur și simplu distrusă și nu mai dorea să audă lucruri negative despre Răzvan. Ne-a spus tuturor că nu va mai dori să îl expună, nici  la slujba de la biserică, nici atunci când îl va duce la cimitir. De aceea, ne-a și explicat de ce a decis să țină capacul închis la coșciug! A vrut să evite ca mulțimea de curioși, ba chiar și anumite cunoștințe, să nu își facă selfie cu el și apoi să posteze imaginile pe internet”, a declarat designerul Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii “Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia”, difuzată live la WOWbiz.ro.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Citește și: Ce conțin celebrele harduri din casa lui Răzvan Ciobanu! Răsturnare de situație

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București.

Citește și...