Motivul pentru care Hannelore de la Insula Iubirii nu are nevoie de un iubit. A recunoscut totul pe Internet

Publicat: 07/12/2019 | 19:27

Hannelore Ulrich, una dintre fostele concurente de la “Insula Iubirii” a trecut peste despărţirea fulger de partenerul său. Acum blondina trăieşte la maxim fiecare secundă din viaţa ei şi se pare că nu se grăbeşte să îşi facă vreo relaţie, pentru că îi este foarte bine aşa.

Recent, a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care a scris că o femeie este mult mai puternică singură, iar din acest motiv nu îşi face prea multe griji că nu are o relaţie în acest moment. Ce este o regină fără regele ei? Ei bine, dacă ne gândim la ce s-a întâmplat în istorie, e mult mai puternică, este traducerea mesajului care dezvăluie că Hannelore se simte bine în postura de femeie singură.

Hannelore de la Insula Iubirii şi Silvana Rîciu, scandal monstru

Toată lumea a fost rămas uimită cum a ajuns Hannelore de la Insula Iubirii să intre în conflict cu Silvana Rîciu. Ei bine, cele două s-ar fi certat din cauza unei săli, unde blondina făcea repetiţii cu elevii săi- deţine o şcoală de dans-, iar cântăreaţa şi soţul ei repetau pentu un spectacol.

„În timpul filmărilor, o femeie, Hannelore, cea care a fost la Insula iubirii, a venit cu scandal la artiști, spunându-le să încheie mai repede filmările, pentru că ea trebuie să intre în sală cu elevii, la cursuri de dans. Probabil aveau oră de dans, era cu elevii. A ieșit un circ mare, o oră a fost scandal, ceartă, multe cuvinte grele aruncate, ca la ușă cortului”, au declarat surse din anturajul artistei pentru ciao.ro.

Citește și...