Motivul șocant pentru care Viorica Moise a fost înmormântată cu o zi mai devreme. Țipete la căpătâiul uneia dintre victimele tragediei din Ialomița

Publicat: 08/10/2019 | 08:45

Viorica Moise, una dintre victimele tragediei din Ialomița, a fost înmormântată mai devreme, iar motivul pentru care rudele au decis să facă acest lucru este sfâșietor. În casa și curtea locuinței în care s-a plimbat până de curând femeia s-au petrecut scene cutremurătoare… lacrimi, strigăte de durere și dor… 

Citește și: FOTO. Lacrimi și durere în localitatea Munteni-Buzău. 8 dintre victimele teribilului accident din Ialomița, conduse pe ultimul drum

Motivul șocant pentru care Viorica Moise a fost înmormântată cu o zi mai devreme

Viorica Moise era văduvă și, potrivit mărturisirilor unui apropiat, Maya, Andreea, Cosmin și Dănuț erau comorile sale. Ieri, femeia care era iubită și respectată de toată lumea a fost pe ultimul drum. Toate acestea s-au întâmplat, deși, inițial, s-a anunțat că toate cele opt femei care și-au pierdut viața în carnagiul din Ialomița, dar și șoferul microbuzului vor fi înmormântați azi, 8 octombrie. Explicația? Ieri, 7 octombrie, Viorica Moise ar fi împlinit 50 de ani, iar copiii nu au vrut să fie coborâtă în pământ de ziua ei de naștere, potrivit click.ro. Cu o oră înainte de a fi dusă la biserică, pentru slujba de înmormântare, în fața casei sale erau strânși aproape toți sătenii din Munteni-Buzău.

Citește și: Cosmin Moise, mesaj impresionant pentru mama lui, care a sfârșit în carnagiul din Ialomița: “Sus, îl vei întâlni pe tata, să îi spui că…”

Primarul Florin Stan locuiește în satul îndoliat de o viaţă, dar nu a trăit și nu a auzit niciodată de o așa mare tragedie în 50 de ani. “A mai fost o tragedie, dar nu aşa de mare acum zeci de ani, când în aceeaşi zi s-au înecat trei oameni într-un lac de aici. Dar acum depăşeşte orice imaginaţie. În total 15 copii au rămas orfani de mamă”, a povestit edilul localității, relatează click.ro.

Citește și: Povestea Vioricăi Moise, femeia care a învins de 4 ori cancerul, dar a murit în teribilul accident din Ialomiţa!

Rudele Vioricăi Moise au sfâșiat inimile tuturor celor prezenți când au început să o jelească. Un alt moment emoționant a fost acela în care sicriul a fost scos din casă și urcat într-o camionetă, pentru că motorul a refuzat să pornească, conform sursei citată mai sus. Cosmin și Dănuț, băieții victimei, au plâns în hohote, iar surorile Vioricăi erau prăbușite pe coșciug… preoții au avut și ei ochii în lacrimi.

Citește și: Sfâșietor! Ce a rugat-o fata de 19 ani rănită în accidentul din Ialomiţa pe Sorina Pintea

Astăzi vor fi înmormântate celelalte opt victime din Munteni-Buzău pentru care se va oficia o slujbă comună la care sunt așteptaţi să participe mii de oameni din toate localitățile învecinate.

Cele 7 supraviețuitoare ale carnagiului din Ialomița, în stare stabilă

Starea celor şase paciente aduse la Bucureşti este stabilă. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a mers ieri la Spitalele Floreasca şi Bagdasar Arseni şi a vorbit cu victimele şi cu medicii şi a primit asigurări că se vor recupera.

Fata de 19 ani a rugat-o pe Pintea să îi transmită mamei că îi este dor de ea. Două dintre victime sunt la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca. Alte patru paciente, inclusiv tânăra de 19 ani, au fost duse la Spitalul Bagdasar Arseni, două fiind încă la Terapie Intensivă. A şaptea victimă a rămas la Spitalul din Slobozia.

Citește și...