Motociclistul care l-a făcut K.O pe Mircea Badea va deveni antrenor de MMA!

Publicat: 24/03/2019 | 15:42

Teodor Emi, motociclistul care l-a făcut K.O pe Mircea Badea în doar cinci secunde a decis să-și exploateze mai mult cunoștințele de MMA și să se facă antrenor. 

Teodor Emi a anunțat pe Facebook că de de sătămâna viitoare va începe să susțină o serie de cursuri în domeniul luptelor.

Voi relua grupa de MMA (Mixed Martial Arts, n. red.) și Bjj (Brazilian Jiu Jitsu, n. red.) ca reprezentant în Bucuresti a Brazilian Power Team, una dintre cele mai renumite echipe de Bjj, Grappling și MMA din România și din întreaga lume, sub îndrumarea lui Sensei Mircea Cubleșan și Radu Cezar Cîrstea. Pe lângă antrenamentele de MMA și Bjj voi preda în același timp teme separate pentru grupa de Kickboxing începători și autoapărare copii”, a anunțat Teodor Emi.

Citește și MIRCEA BADEA, AMENINȚAT ÎN DIRECT LA RADIO ZU: ”S-AR PUTEA SĂ DAI O PROBĂ ORALĂ!” REACȚIA ANTENISTULUI, HALUCINANTĂ: ”MĂ-TA CE FACE?” VIDEO

De altfel, de-a lungul timpului, el și-a exersat din greu talentul de profesor, având, până acum, rezultate onorante, prin elevii săi, în diverse gale de specialitate.

L-a făcut K.O în 5 secunde pe Mircea Badea

Un genunchi devastator a fost suficient pentru a-l trimite pe Mircea Badea în ”lumea viselor” pentru câteva secunde bune. ”La cum a decurs meciul, aș prefera să nu mai fie unul, o a treia confruntare… Sincer, eu aș dori să fie ultima oară, sper că și-a învățat lecția… Se întâmplă, și eu am câștigat, și eu am pierdut niște meciuri, el chiar a râs pe un KO pe care mi l-am luat de la un sportiv foarte valoros, cu care chiar sunt prieten în afara ringului. Spiritul artelor marțiale e cu totul altul…”, a spus atunci motociclistul Teodor Emi, cel care l-a învins, fără drept de apel, de două ori, pe Mircea Badea.

Citește și...