„Mr. Bean a murit!”. Ştirea falsă care a șocat lumea

Publicat: 19/07/2018 | 16:35

Mr. Bean (Rowan Atkinson) a murit!” este ştirea falsă care circulă, joi, pe rețelele de socializare. Cel mai probabil este vorba, susţin specialiştii, de un virus care se activează atunci când se deschide articolul! Un mesaj fals care susține că Rowan Atkinson a murit circulă pe social media, dar Mirror avertizează că poate fi vorba de un virus informațional.

Sursa citată adaugă că nu este prima dată când au apărut astfel de știri false. Anul trecut s-a scris că Rowan Atkinson ar fi murit într-un accident de maşină petrecut în Los Angeles.

Dacă îţi apare o astfel de postare în cronologie, nu da clic pe ea!

De ce nu vorbeşte Rowan Atkinson în celebrul serial

Rowan Atkinson, cunoscut ca şi “Mr. Bean“ , este unul dintre cele mai îndrăgite personaje de comedie din istorie, o legend care a făcut întreaga lume să râdă, fără să scoată un singur cuvânt. Actorul s-a născut pe 8 septembrie 1955, fiind cel mai tânăr dintre cei patru fraţi.

Tatăl său a fost fermier şi făcea parte dintr-o familie de clasă mijlocie, însă asta nu l-a oprit. El nu a putut vorbi întreaga lui viaţă din cauza faptului că este bălbâit, neputând pronunţa sunetului literei “B”. Era bâlbâit, însă a transformat acest defect în atuul său.

A studiat la Universitatea Newcastle şi Universitatea Oxford şi a obţinut diplma de masterat în inginerie electrică. În timp ce urma masteratul a co-creat şi co-scris seria “Mr. Bean“, pentru care este atât de faimos. După puţin timp, a început să interpreteze teatre, cluburi şi în cadrul unei emisiuni de comedie de pe postul BBC Radio 3.

Citește și...