Mulți o cunosc pe mama lui Kevin din „Singur acasă“! Cum arată acum actriţa Catherine O’Hara?

Publicat: 12/12/2018 | 08:28

„Home alone“ („Singur acasă“) este unul dintre cele mai urmărite filme la TV, difuzat în perioada sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, potrivit Pagina de Media, pelicula cu Macaulay Culkin în rol principal a avut un vârf de audienţă de 2,7 milioane de oameni. Anul trecut, 2,2 milioane de români se uitau la filmul în care este prezentată povestea lui Kevin, băiatul uitat acasă de părinţi.

În film, mama lui Kevin este Kate McCallister, interpretată de actriţa Catherine O’Hara. Ea apare atât în „Singur acasă“, cât şi în „Singur acasă 2“. La acea vreme, actriţa avea 36 de ani, iar în prezent ea este în continuare recunoscută de oameni ca mama actorului principal din „Home alone“.

Catherine O’Hara a împlinit 64 de ani în primăvara acestui an, iar cel mai recent film în care a apărut, potrivit Wikipedia, a fost „When Marnie Was There“, lansat în anul 2014.

Acum e bărbat în toată regula şi cu… burtică!

Macaulay Culkin, actorul care i-a dat viaţă lui Kevin McCallister din ”Singur acasă”, a trecut peste perioada nefastă din viaţa lui şi pare că şi-a regăsit liniştea alături de noua iubită, Brenda Song.

Culkin pare să-şi fi depăşit problemele cu dependenţa de droguri, iar ultima apariţie i-a lăsat pe toţi mască. Îmbrăcat elegant, cu burtica ”la purtător”, Macaulay Culkin s-a afişat pentru prima dată cu noua parteneră, Brenda Song, alături de care se pare că şi-a regăsit liniştea şi echilibru.

Actorul în vârstă de 38 de ani şi partenera de 30 au fost surprinşi de paparazzii în timp ce mergeau la o cină alături de prieteni, potrivit justjared.com.

Citește și...