Multimilionarul și-a parcat Bentley-ul de 380.000 € pe…

Autor: C. C.
Publicat: 20/04/2020 | 23:38

Unul dintre cei mai renumiți afaceriști din România are grijă de bolidul său ca de ochii din cap. Parcarea în siguranță a Bentley-ului de 380.000 de euro reprezintă o prioritate absolută pentru multimilionar. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uimitoare. (CITEȘTE ȘI: EL A FOST „ARMA SECRETĂ” A POLIȚIEI, ÎN „BĂTĂLIA” DIN RAHOVA. SPORTIVUL CARE A REPREZENTAT ROMÂNIA LA OLIMPIADA DE LA RIO I-A SPERIAT PE SCANDALAGII DUPĂ CE…)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor imagini uluitoare, care prezintă ultima ”aroganță” a unuia dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Capitală. (VEZI ȘI: MULTIMILIONARUL DE LA LOTO, “PEDEPSIT” DE FOSTA SOȚIE DUPĂ CE ȘI-A OFICIALIZAT RELAȚIA CU „MEGAN FOX DE CĂLĂRAȘI”. PRIMA REACȚIE A AFACERISTULUI A FOST SĂ…)

Milionarul, care este cunoscut drept unul dintre cei mai rafinați afaceriști ai Bucureștiului, demonstrează că ține foarte mult la super-mașina de lux pe care o conduce, un Bentley Azure evaluat la 380.000 de euro.

Cum a parcat milionarul

Zilele trecute, rafinatul afacerist a fost prins pe ”picior greșit”. Milionarul a mers să-și facă ultimele cumpărături pentru masa de Paște, iar, când a venit vorba de parcare, și-a lăsat super-mașina pe unul dintre locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Probabil a dorit să-și lase bolidul cât mai aproape de intrarea în supermarket sau s-a gândit că, în această perioadă, bucureștenii nu dau buzna în magazine. (NU RATA: “BOMBARDIERII” LUMII INTERLOPE S-AU SĂTURAT DE IZOLARE ȘI VOR RĂZBOI. „BRAVO, HUNEDOARA, LUAȚI EXEMPLU, AȘA…”)

Un cunoscut multimilionar din Capitală și-a parcat Bentley-ul de 380.000 de euro pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități

Ce a riscat afaceristul?

Rafinatul om de afaceri a riscat o amendă usturătoare. Amenzile pentru parcarea fără a avea legitimație pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități au crescut semnificativ anul trecut. Potrivit Codului Rutier, „parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 2.000 lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.” (NU RATA: “PRIMA DOAMNĂ” A FOTBALULUI ROMÂNESC A NĂSCUT ÎN SECRET DE FLORII. “ABIA AȘTEPT SĂ…”)

Cine beneficiază de legitimație

Mașinile care transportă o persoană cu handicap posesoare de card-legitimație beneficiază de parcare gratuită. Persoanele cu handicap sau reprezentanții legali ai acestora pot beneficia de carduri-legitimație pentru locurile de parcare gratuită, documentele fiind eliberate de autoritățile administrației publice locale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...