A murit Joseph Campanella! Legendarul actor avea 93 de ani

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/05/2018 | 11:20

Doliu în cinematografie! A murit Joseph Campanella, o legendă a filmului american, a murit în cursul zilei de miercuri, la vârsta de 93 de ani.  Actorul a avut o carieră de peste şase decenii la Hollywood şi realizase peste 200 de filme şi prezenţe în serii TV. Cel mai cunoscut rol al lui Joseph Campanella a fost cel din serialul Mannix din anii 1960, moment în care a fost nominalizat şi pentru un premiu Emmy.

Joseph Campanella a murit în locuința sa din Los Angeles. Veteranul actor  a fost vocea memorabilă a documentarelor de ştiinţă Discover de pe Disney Channel. Joseph a fost fratele mai mic al actorului Frank Campanella, care a murit în 2006. În urma lui Joseph Campanella a rămas soţia Jill de 53 de ani Jill, şapte copii şi opt nepoţi.

Actorul a fost vocea multor personaje animate din anii ’90, printre care amintim animațiile: „Spider-Man” și „Road Rovers”. Joseph Campanella a apărut în trei piese Broadway: „The Captains and the Kings” (1962), „A gift of time” (1962) și „Hot Spot” (1963).

 

Citește și...