Mutu iese la atac după înfrângerea cu Mediaș: „Din respect pentru fostul antrenor, nu aș vrea să vorbesc despre probleme!”

Autor: Cristian P
Publicat: 18/05/2018 | 10:00
Adrian Mutu, antrenorul principal al formației FC Voluntari, a digerat cu greu eșecul pe care elevii săi l-au suferit în rundaa a X-a în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0.

Mutu a lansat și câteva săgeți spre fostul antrenor al echipei, Claudiu Niculescu, pe care îl consideră responsabil de situația în care a ajuns gruparea ilfoveană.

„A fost un meci echilibrat, cu echipe care aveau frica de a pierde. Atitudinea băieţilor a fost bună, dar noi trebuia să ştim mai bine ce vrem de la o asemenea partidă. Am primit un gol deşi aveam şase oameni în careu. Concluzie e că suntem pe loc de baraj, gluma se îngroaşă. Trebuie să uităm meciul ăsta, urmează o partidă grea cu Botoşani. Deja e timpul să nu mai facem absolut niciun pas greşit. Din respect pentru fostul antrenor de aici, nu aş vrea să vorbesc despre probleme. Ştiam riscul pe care mi-l asum atunci când am venit aici. Asta este, trebuie să fim bărbaţi, să ne gândim şi la lucrurile bune şi să vedem cum ieşim din această situaţie grea. Momentan, nimic nu e de partea noastră. Acasă n-am jucat foarte bine, dar de acum încolo ne rămâne să demonstrăm că merităm să ne salvăm”, a declarat Adrian Mutu, antrenorul principal al FC Voluntari la flas-interviurile de după meci.

Cu 24 de puncte FC Voluntari este pe locul 6, loc de baraj, având cu două puncte peste ACS Poli Timișoara, prima aflată sub linia retrogradării.

FC Voluntari va juca următorul meci pe teren propriu în compania formației FC Botoșani, jocul fiind programat duminică de la ora 17:00.

Citește și...