Mutu lasă Dinamo pentru FRF!

Publicat: 10/10/2017 | 08:00
Mutu lasă Dinamo pentru FRF!

Dinamo şi Adrian Mutu au anunţat încetarea raporturilor contractuale. Într-un comunicat dat publicităţii de clubul de fotbal din Şoseaua Ştefan cel Mare se anunţă că Mutu este de domeniul trecutului pentru „câini”. 

„După o perioadă de un an în care a ocupat poziţia de director general în cadrul clubului, Adrian Mutu a acceptat oferta Federaţiei Române de Fotbal, acolo unde urmează să i se alăture selecţionerului Cosmin Contra în noul proiect”, precizează comunicatul.

Clubul, care îi urează fostului internaţional „mult succes în noua aventură”, a câştigat alături de Mutu Cupa Ligii şi a obţinut un loc pe podium la finalul sezonului trecut.

„FRF mi-a propus un proiect greu de refuzat şi, deşi am petrecut o perioada foarte frumoasa la Dinamo, alături de nişte oameni profesionişti şi dedicaţi, am hotărât să accept noua aventură. La Dinamo am reuşit să câştig un trofeu în aceasta perioadă şi vreau să le mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru a obţine această performanţă. Sper să fie primul trofeu dintr-o serie cât mai lungă pentru «câini». Rămân în suflet cu momentele extraordinare trăite alături de echipa şi, pe retină, cu coregrafiile impresionante ale suporterilor. Hai Dinamo! Hai România!”, a declarat Adrian Mutu pentru site-ul oficial al clubului, fostul oficial dnamovist urmând a începe de astăzi munca la Federaţia Română de Fotbal.

Adrian Mutu a declarat la un post de televiziune că este vorba de „un post ceva pe relaţii internaţionale” la FRF.

În vârstă de 38 de ani, Adrian Mutu a fost instalat în funcţia de director general al FC Dinamo la 12 octombrie 2016.

Principalul favorit să-i ia locul la Dinamo este Florin Prunea, acesta fiind liber de contract după despărţirea de CSM Poli Iaşi, de la finalul sezonului trecut.

Autor: Cristi P. 

Citește și...