N-a apucat s-a vada si p-asta! Dinu Patriciu, divortat post mortem!

Publicat: 20/09/2014 | 00:16

Magnatul Dinu Patriciu, care a incercat pana in ultimele clipe de viata sa divorteze de sotia lui, a obtinut ceea ce a vrut de abia dupa moarte. Judecatorii l-au divortat post-mortem, in urma cu cateva zile.

La aproape o luna de cand omul de afaceri Dan Costache Patriciu a incetat din viata, intr-un spital din Londra, instanta de judecata a pus punct procesului de divort pe care I-l intentase, acum mai bine de un an, fostei sale sotii.

Dinu Patriciu

 

Incetarea casatoriei prin deces
 

In urma cu trei zile, dosarul de divort al lui Dinu Costache Patriciu de sotia lui Patriciu Dana Rodica a ajuns din nou, la termen, pe rolul Tribunalului Ilfov, iar avocatii familiei au depus la dosar un set de acte, printre care si certificatul de deces al omului de afaceri.

Cel mai probabil sotia sa a venit sa aprinda cateva lumanari la capataiul sotului ei
Cel mai probabil sotia sa a venit sa aprinda cateva lumanari la capataiul sotului ei

 

Astfel, pe baza acestuia, a venit si sentinta, grabita cumva de de decesul magnatului. “Ia act de incetarea casatoriei prin decesul apelantului reclamant. Dispune inchiderea dosarului, pronuntata in sedinta publica, azi, 16.09 2014” se arata in incheierea de sedinta redactata de magistratii Tribunalului Ilfov. Aceasta este insa calea legala prin care un dosar de divort este stins prin decesul uneia dintre parti.

Dana Patriciu a facut un gest neobisnuit pentru o vaduva de milionar: si-a recuperat banutul din carut
Dana Patriciu a facut un gest neobisnuit pentru o vaduva de milionar: si-a recuperat banutul din carut

 

Toti prietenii l-au condus pe ultimul drum
 

Dinu Patriciu a fost inmormantat pe 30 august, in cimitirul Bellu din Capitala, in prezenta mai multor personalitati, prieteni apropiati dar si oameni simpli, veniti sa-l conduca pe ultimul drum pe unul din cei mai bogati oameni din Romania. I-au fost atunci alaturi Călin Popescu Tăriceanu, Stelian Tănase, Petre Roman, Sorin Roşca Stănescu şi Norica Nicolai.

Sicriul cu trupul lui Dinu Patriciu s-a aflat noaptea dinainte la capela cimitirului, fiind vegheat de apropiati, dupa ce fusese adus de la Londra, cu un avion privat. Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra. Dinu Patriciu suferea de mai mulţi ani de cancer. În decembrie 2012, el a fost supus unui transplant de ficat.

 

CITESTE SI:Dana Patriciu a facut o vizita fulger la mormantul sotului! Afla tot ce a facut vaduva milionarului in cimitirul Bellu!

Explicatia halucinanta pentru care trupul lui Dinu Patriciu a fost adus cu intarziere in Romania!

M. NIculescu

Citește și...