N-ai fi zis! Ce salariu are Cheloo la iUmor de la Antena 1! Dar să vezi cât câștigă colegul lui, Mihai Bendeac

Publicat: 18/05/2019 | 11:06
N-ai fi zis! Ce salariu are Cheloo la iUmor de la Antena 1! Dar să vezi cât câștigă colegul lui, Mihai Bendeac

Probabil că mulți s-ar fi așteptat ca actorul Mihai Bendeac să fie cel mai avantajat la bani dintre toți jurații de la iUmor. Surpriză însă! Cheloo și-a negociat salariul cu mai mult talent! 

Despre veniturile lui Mihai Bendeac s-a aflat accidental din declarația de avere a tatălui său, care este inspector la Agenția Domeniilor Statului. De acolo reiese faptul că actorul câștiga în anul 2017 cel puțin 7 mii de euro pe lună!

Dănuț Bendeac arăta în declaratia lui de avere, depusă pentru anul 2016, că a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la fiul său, sumă care provenea din contracte de drepturi de autor. Banii au intrat imediat într-un depozit deschis la o bancă din București.

Surpriza o face salariul pe care colegul lui de emisiune, Cheloo, îl încasează lună de lună… și este mult mai mare decât a lui Bendeac! Potrivit unor surse din Antenă, se pare că artistul este plătit cu 10.000 de euro ca să facă parte din juriul emisinii „iUmor”.

De asemenea, Cheloo a dat lovitura și în afacerile din domeniul muzical. În 2004, cântăreţul, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion, şi-a înfiinţat o firmă specializată pe activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activitătţ de editare muzica, Cheloo deţinând şi un studio unde produce piese şi pentru alţi artişti. În 2017 profitul încasat de Cheloo a fost de 241.410 lei, aproximativ 53.000 de euro, ceea ce înseamnă că afacerea i-a adus cântăreţului peste 4.400 de euro pe lună.

Citește și...