N-ai inspiraţie, atunci noi îţi spunem… Cele mai haioase mesaje pe care să le trimiţi de Anul Nou

Publicat: 31/12/2017 | 00:00

Puţin a mai rămas până când vom trece în următorul an! Cu toţii ne gândim la rude, prieteni apropiaţi, amici de ocazie... Cărora vrem să le transmitem câte ceva, dar poate nu avem inspiraţie. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA îţi dă câteva idei de mesaje de Anul Nou, unele haioase, iar altele cât se poate de serioase. (VEZI ŞI: Cum să fii de nota 10 în bucătărie. Cel mai popular concurent de la MasterChef îţi dezvăluie masa perfectă de Revelion)

1. Îţi doresc ca în anul 2018 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti! Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani!

2. Căţeluş cu părul creţ, să ai jeep-ul în coteţ şi o vilă cu piscină, pe Madonna ca vecină. O lopată pentru bani, la anul şi La Mulţi Ani!

3. La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

4. Din gama fulgilor ce cad şi din a lor sclipire, eu vă doresc tot ce-i mai drag, mulţi ani şi fericire! La mulţi ani!

5. Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!

6. Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu apropiaţii. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

7. Noul an să vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire şi, nu în ultimul rând, sănătate!

8. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou aşa cum ai visat!

9. Fie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepţional!

10. Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite! La Mulţi Ani!

11. Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere, şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

12. Trăieşte un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ţi vocea sufletului, alungă frigul din el, fii deasupra liniştei creată de dansul fulgilor de nea. Sărbători fericite şi un An Nou de poveste!

13. Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

14. Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!

15. Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!

16. Mult belşug şi sănătate, să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!

17. Eu îţi doresc de Anul Nou, doar sentimente drept cadou! La mulţi ani!

18. Deschide-ţi inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îţi pătrundă în suflet, păşeşte cu speranţă şi încredere şi nu uita că cineva se va gândi în miez de noapte la tine şi îţi va dori toată fericirea din lume!

19. Tată bun, mamă iubită, azi e ziua potrivită să vă spun ce vă doresc, să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

20. Aho, aho, prieten bun, care stai pe site acum, ia opreşte-te din scris şi ascultă ce-am de zis. N-am venit să te stresez, am intrat să îţi urez: La mulţi ani şi fericire, casa plină de iubire, punga plină de mulţi bani, să trăiesti şi la mulţi ani!

21. E cumpăna dintre ani! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!

22. La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

23. Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!

24. Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!

25. Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2018 ! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire! La mulţi ani! (NU RATA, PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Cele mai tari ponturi! Adina Buzatu te învaţă cum să te îmbraci cu stil de Revelion)

26. Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”

27. Previziuni meteo de REVELION 2018: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!

28. NOUL AN să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!

30. Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.

 
Citește și...