N-au mai rezistat și s-au ”iubit” în public fără nicio perdea! Filmări realizate în miezul zilei

Publicat: 28/10/2018 | 22:23

CANCAN.RO, SITE-UL NR 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă filmări uluitoare, realizate în miezul zilei, chiar de pe marginea lacului Herăstrău, unde doi îndrăgostiți lulea nu mai aveau răbdare. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Căsătoriți, iubiți sau amanți, chiar nu are nicio importanță, cei doi se lasă duși de val rău de tot, se sărută, se pipăie și aproape că… (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Doar ochii bărbatului, mai ”vigilent”, se ridică, din când în când, de pe bustul tinerei, pe care e în stare să o ”mănânce”. Pe iarbă, ziua în amiaza mare, un cuplu ieșit la o plimbare, inițial, se așază pentru a se destinde. E un octombrie care parcă lasă de la el… Cald și în inimile celor doi. Un prosop și o geantă au fost ”aruncate” pe malul unde copacii ”plâng” în apă. (VEZI ȘI:  FILMĂRI ȘOCANTE. “REGELE MANELELOR” A DISPĂRUT ÎN ITALIA… FLORIN SALAM, BĂTUT ȘI RĂPIT DE LA UN BOTEZ LA MILANO!)

Din gesturi se poate vedea că bărbatul este în stare de orice pentru a o cuceri definitiv pe tânăra care este lungită, cu ”piciorușele” mai să dea în apa ușor tulbure a Herăstrăului. Face pasul! Mai întâi, își trece piciorul, ușor, peste ea. Apoi o sărută cu patos. Ea tremură și-i lasă palma să alunece, într-un gest tandru, pesate posterior. Se sărută din nou, apoi deapănă amintiri(Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Simte ”primejdia”. El. Ridică privirea. Nu trece nimeni, așa că-și continuă ”mișcarea”, care o stârnește la maximum pe tânăra lui cucerire. De un an, de doi, de câți or fi! Dacă-or fi! Mâna lui, însă, nu se oprește. Vrea tot. Ea îi permite. El profită. Și o mângâie pe picioare, mai sus… (CITEȘTE ȘI: CE A POVESTIT MAMA PRIMARULUI ACUZAT CĂ-ȘI ȘANTAJA AMANTA DE 13 ANI)

S-a asigurat că nu e văzut, apoi a „atacat” din nou

E clar! E momentul s-o ”șteargă” de pe iarba uscată al Herăstrăului. S-au încins total, iar un apartament ar fi locul ideal. Tandrețurile din ”buza”  lacului s-au estompat. Ba nu! ”Iubărețul” ridică ochii, se asigură, apoi iar o sărută. Îi ”umblă” peste tot, ea este cuprinsă de plăcere… (CITEȘTE ȘI: ALUZIILE SEXUALE ȘI JIGNIRILE PE STRADĂ, AMENDATE CU 10.000 DE LEI. FEMEILE CARE SUNT FLUIERATE ȘI HĂRȚUITE ÎN SPAȚIUL PUBLIC POT MERGE SĂ FACĂ DENUNȚ LA POLIȚIE)

Finalul. ”Hai acasă, totuși!” Cei doi își dau seama că, acum, chiar s-a terminat distracția pe malul lacului! Sunt prea expuși, e loc de mai bine în altă parte, după o draperie…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)