N-o mai recunoşti nici din 10 încercări. Fosta ştiristă de la Kanal D s-a transformat RADICAL!

Publicat: 12/01/2017 | 01:05

Deşi televiziunea nu a făcut vreodată parte dintre visele ei, Daiana Anghel a ajuns să fie cunoscută de o ţară întreagă fix în postura de vedetă TV, însă de câţiva ani a renunţat să mai apară pe micul ecran. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Chit că pentru ea ipostaza de ştiristă e deja istorie de-o bună bucată de vreme, acum fosta vedetă de la Kanal D pare să nu mai fie recunoscută de trecătorii din Capitală nici dacă aceştia ar avea la dispoziţie zece încercări! Transformată radical din prezentatoare TV în femeie de afaceri, pentru că acum deţine propriul ei brand de produse de înfrumuseţare, Daiana Anghel a mers în urmă cu câteva zile într-un centru comercial din nordul Capitalei pentru a savura în linişte o cafea. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România a filmat-o pe aceasta când părea că a luat o pauză de la agitaţia cotidiană.

În plus, în vârstă de 30 de ani, ex-ştirista e total schimbată, însă rămâne o adevărată apariţie chiar şi în viaţa de zi cu zi. Asta deoarece ea ales să îşi poarte părul blond prins într-un stil elegant, dar şi să folosească un machiaj apropiat de nuanţa naturală a tenului său, preferând să iasă în evidenţă doar prin culoarea roşie a rujului său, semănând foarte mult cu o adolescentă. De asemenea, după ce şi-a savurat pe tihnite cafeaua, Daiana Anghel a decis că e momentul să treacă la afaceri, pentru că a avut laptopul la ea cât a stat în respectivul centru comercial, iar o perioadă a lucrat nestingherită.

Daiana Anghel e complet schimbată faţă de cum era în momentul în care prezenta ştirile la Kanal D!
Daiana Anghel e complet schimbată faţă de cum era în momentul în care prezenta ştirile la Kanal D!

Daiana Anghel a devenit cunoscută atunci când a început să prezinte ştirile din sport la Antena 3, iar mai apoi a fost gazda emisiunii „Marele Câştigător“, de la Antena 1. Până în urmă cu aproximativ trei ani de zile, ea a prezentat ştirile la Kanal D.