Nabilla Benattia a purtat o rochie cu fundul la vedere, la Cannes! Bărbații și-au „strâmbat” gâtul uitându-se după ea

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/05/2018 | 10:37

Este paradă de celebrități, zilele acestea, la Festivalul Internațional de Film de la Cannes. Vedetele se întrec în ținute care mai de care mai spectaculoase. Nabilla Benattia (26 de ani) a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Vedeta a defilat într-o rochie cu spatele gol, decupată până la nivelul fundului. Starul de reality show-uri și-a lăsat la vedere tatuajul minuscul înfățișând o cruciuliță, la nivelul noadei. Rochia i-a evidenția formele perfecte și a scos-o din anomiat.

Nabilla Benattia nu este actriță și nici cântăreață. Ea a devenit faimoasă în Franța apărând în diverse reality show-uri din Franța. Șatena a venit la brațul iubitului ei, Thomas Vergara, care nu s-a putut abține și a pozat punându-i mâna pe posteriorul bombat. Fotografii de la Cannes au avut grijă să o pozeze pe Nabilla Benattia din toate unghiurile, mai ales din spate, pentru a-i pune în valoare rochia decupată pe fund. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Nabilla Benattia a cochetat și cu modellingul, încă de la vârsta de 14 ani. Șatena devenit celebră în Franța, în 2012, după ce a apărut în emisiunea Les Anges de la téléréalité, unde a avut o replică faimoasă, „non, mais allô quoi”, care a fost folosită în mai multe reclame și parodii. Nabilla Benattia este un fel de Kim Kardashian a Franței și i se potrivește de minune acest rol.

 

 

Citește și...