Nasul lui Jean de la Craiova a dat lovitura. Vezi cum a reusit sa castige 50.000 de euro!

Publicat: 01/02/2013 | 22:30
Nasul lui Jean de la Craiova a dat lovitura. Vezi cum a reusit sa castige 50.000 de euro!

Ion Parnica, zis Oneata, nasul lui Jean de la Craiova, a castigat in urma cu cateva zile aproape 50.000 de euro la jocurile de noroc, insa cunoscutii acestuia spun ca banii se vor duce repede, avand in vedere ca barbatul este un mare cheltuitor.

Oneata a jucat si a castigat
Oneata a jucat si a castigat

In urma cu doua luni, Oneata pleca de la un hotel din Turnu Severin fara sa plateasca intreaga nota de plata, lasandu-i pe angajati sa suporte paguba facuta, iar acum este cu 50.000 de euro mai bogat.

Impatimit al jocurilor de noroc, de la barbut pana la ruleta, nasul lui Jean de la Craiova a avut noroc si a reusit sa puna mana pe aproximativ 50.000 de euro.
“Oneata a dat lovitura, a jucat si a castigat cam 50.000 de euro. Era foarte bucuros, mai ales ca in ultimpul timp nu prea mai castigase nimic, era pe pierdere. Sunt convins ca banii or sa se duca repede avand in vedere ca Oneata este un jucator impatimit, dar si un mare cheltuitor”, au declarat sursele CANCAN.ro.

Scandal cu pistolul intr-un club de manele

Jean de la Craiova este finul lui Oneata
Jean de la Craiova este finul lui Oneata

Oneata este un impatimit al jocurilor de noroc, de la barbut pana la ruleta. In urma cu doi ani, revenit in tara dupa un periplu prin tari straine, acesta a petrecut intr-un club de manele si s-a certat cu bodyguarzii localului, care l-au dat afara.

Nasul lui Jean de la Craiova a revenit, a scos un pistol de autoaparare cu bile si s-a apucat sa traga, fara sa nimereasca, insa, pe cineva. In scurt timp, la fata locului au descins mai multi politisti insotiti de „mascati”, care l-au saltat imediat pe scandalagiu.
Bogdan Galca

Citește și...