Nasul lui Jean de la Craiova a pierdut o avere la cazino. “Am fost furat, sunt niste hoti”

Publicat: 04/03/2014 | 00:43
Nasul lui Jean de la Craiova a pierdut o avere la cazino. “Am fost furat, sunt niste hoti”

Ion Parnica, zis “Oneata”, nasul lui Jean de la Craiova, este negru de suparare dupa ce a pierdut o avere la cazino. El sustine ca a avut mana buna, dar ca a fost furat.

“Oneata”este un impatimit al jocurilor de noroc, iar barbatul a pierdut de-a lungul timpului zeci de mii de euro, dar a si castigat sume impresionante. Nasul lui Jean de la Craiova are jocurile de noroc in sange si nu poate sta departe de cazino, iar acest lucru i-a adus anumite probleme in decursul anilor.

Suma impresionanta

Ion Parnica a pierdut recent la un cazino din Bucuresti 50.000 lei, o suma impresionanta, motiv pentru care este extrem de suparat . Mai ales ca sustine ca a fost furat, si ca daca lucrurile ar fi fost corecte, ar fi trebuit sa castige.
Cand pierd pe mana mea, asta e, nu-mi convine, dar accept. Insa acum a fost cu totul altfel. Incepusem bine, eram in mana si castigam, insa cand cei de la cazino au vazut ca se ingroasa gluma si ca incep sa castig din ce in ce mai mult, mi-au facut manevra. Si am inceput sa pierd”, a declarat nasul lui Jean de la Craiova pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI…Nasul lui Jean de la Craiova a dat lovitura

 

Vrea razbunare

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova

“Oneata” afirma ca in momentul in care si-a dat seama ca este ceva necurat la mijloc si a pus intrebari , a inceput sa mai castige ceva.
M-au lasat sa mai fac niste bani ca sa nu fac scandal, insa pana la urma m-au lucrat in stil mare. Am pierdut aproximativ 50.000 de lei, am fost furat de cazino. Nu o sa las lucrurile asa, nu-mi place sa fiu furat.”, a mai spus el. (B.G.)
 

Citește și...