NBA: 7 meciuri de TOP în noaptea de luni spre marți!

Autor:
Publicat: 16/12/2019 | 17:05
NBA: 7 meciuri de TOP în noaptea de luni spre marți!

În această seară vor avea loc 7 cofruntări din NBA, cea mai puternică ligă de baschet din lume.

Duelul ce deschide noaptea este cel dintre Detroit Pistons și Washington Wizards, programat pentru ora 02:00 – ora României. Cele două trupe se vor întâlni în “Little Caesars Arena” din Detroit. Gazdele nu îi vor avea la dispoziție pe Jackson și Thomas (accidentați), în timp ce “infirmeria” trupei din capitala Statelor Unite ale Americii este în continuare plină: Bryan, McRae, Miles, Wagner și Wall nu pot juca din cauza problemelor medicale! La doar 30 minute distanță, Cleveland Cavaliers se va deplasa în Canada pentru a o întâlni pe Toronto Raptors.


Duelul cu Astra, ultimul pentru Culio la CFR Cluj: „Am luat decizia de a pleca de la club din motive familiale!”


De la ora 03:00 sunt programate nu mai puțin de 4 partide din NBA! Houston Rockets o va întâlni în Texas pe San Antonio Spurs, Miami Heat se va deplasa în Memphis pentru duelul cu Grizzlies, Milwaukee Bucks primeste vizita celor de la Dallas Mavericks în derby-ul nopții, în timp ce Oklahoma City Thunder și Chicago Bulls se vor duela într-o încleștare extrem de importantă în contextul luptei pentru play-off.

În final, ultimul duel din această seară este cel dintre Phoneix Suns și Portland Trail Blazers. Pe parcursul acestui debut de sezon atât Suns, cât și Trail Blazers, au avut evoluții extrem de fluctuante.

Programul complet al nopții din NBA

M 02:00: Detroit Pistons – Washington Wizards;
M 02:30: Toronto Raptors – Cleveland Cavaliers;
M 03:00: Houston Rockets – San Antonio Spurs;
M 03:00: Memphis Grizzlies – Miami Heat;
M 03:00: Milwaukee Bucks – Dallas Mavericks;
M 03:00: Oklahoma City Thunder – Chicago Bulls;
M 04:00: Phoneix Suns – Portland Trail Blazers.