NBA – 4 confruntări programate în noaptea de duminică spre luni. Lakers – Hawks, “vedeta serii”!

Autor: Sabin P.
Publicat: 17/11/2019 | 17:42

În noaptea de duminică spre luni iubitorii baschetului vor putea urmări 4 confruntări din NBA, cea mai puternică ligă de baschet din lume.

Ora 01:00 ne rezervă două partide: Memphis Grizzlies – Denver Nuggets și Orlando Magic – Washington Wizards. Memphis, conform specialiștilor de peste ocean, nu poate emite pretenții cu privire la obținerea unui rezultat pozitiv în această seară. Denver Nuggets este una dintre cele mai puternice echipe din Conferința de Vest și trece printr-o perioadă excelentă, cu 5 victorii în ultimele 6 meciuri. În plus, “urșii” din Memphis nu vor putea miza pe Allen și pe Iguodala. De la aceeași oră, Wizards va încercă să smulgă un rezultat pozitiv în Orlando fără vedeta John Wall, în continuare accidentat. Este de remarcat faptul că ultimele 3 partide directe dintre Magic și Wizards au fost câștigate de echipa din capitala Statelor Unite ale Americii.

Duelul New Orleans Pelicans – Golden State Warriors este programat pentru ora 02:00. Decimată de accidentări, trupa lui Steve Kerr poate spera la obținerea celei de-a treia victorii sezoniere în New Orleans, Pelicans fiind una dintre cele mai slabe formații din NBA. În plus, această nu va putea miza pe Miller și Williamson, în vreme ce jucători precum Ingram sau Redick sunt accidentați.

Noaptea de baschet se încheie în Los Angeles, unde Lakers o va întâlni pe Atlanta Hawks începând cu ora 04:30. Datele confruntării sunt extrem de simple: Lakers este lider în Conferința de Vest și este văzută drept o candidată la câștigarea competiției, în vreme ce Hawks ar putea prinde play-off-ul în Conferința de Est doar cu o doză extrem de mare de noroc.

Programul complet al serii din NBA

L 01:00: Memphis Grizzlies – Denver Nuggets;
L 01:00: Orlando Magic – Washington Wizards;
L 02:00: New Orleans Pelicans – Golden State Warriors;
L 04:30: Los Angeles Lakers – Atlanta Hawks.

Citește și...