NBA – “Careu” de meciuri în noaptea de marți spre meciuri. Lakers primește vizita celor de la Thunder!

Autor: Sabin P.
Publicat: 19/11/2019 | 17:31
NBA – “Careu” de meciuri în noaptea de marți spre meciuri. Lakers primește vizita celor de la Thunder!

În noaptea de marți spre miercuri vor avea loc 4 partide din NBA, programate între orele 03:00 și 05:30.

Memphis Grizzlies și Golden State Warriors se vor întâlni începând cu ora 03:00 pe terenul „urșilor”. În continuare trupa lui Steve Kerr este decimată de accidentări, Warriors neputându-se baza nici de această dată pe o serie de jucători exponențiali precum D’Angelos Russell, Kyle Thompson sau Steven Curry. În acealași timp, Memphis Grizzlies nu va putea conta pe serviciile lui Andre Iguodala, fostul jucător al adversarilor din această seară. De la aceeași oră „Pelicanii” din New Orleans vor primi vizita celor de la Trail Blazers; oaspeții nu vor putea conta pe Gasol și Nurkic și, în ciuda acestui fapt, acestia sunt văzuți drept favoriții încleștării.

Începând cu ora 05:30, Sacramento Kings va primi vizita celor de la Phoneix Suns. Confruntarea dintre cele două echipe este cea mai echilbirată a serii. Ambele formații au loturi extrem de aprobiate, cu un mic avantaj pentru formația oaspete, avantaj ce poate fi anulat de posibila absență a ibericului Ricky Rubio, incert.

Ultima dispută a nopții le va pune față în față pe Los Angeles Lakers și pe Oklahoma City Thunder. Partida este programată pentru ora 05:30. Condusă din teren de „artizanul” LeBron James, Los Angeles Lakers este lider în Conferința de Vest, în vreme ce Oklahoma City Thunder se zbate în subsolul clasamentului. În acest moment, Thunder ocupă locul 1, după 5 victorii și 8 înfrângeri în primele 13 partide ale sezonului.

Programul complet al serii din NBA

Mi 03:00: Memphis Grizzlies – Golden State Warriors;
Mi 03:00: New Orleans Pelicans – Portland Trail Blazers;
Mi 05:00: Sacramento Kings – Phoneix Suns;
Mi 05:30: Los Angeles Lakers – Oklahoma City Thunder.

Citește și...