Neagoe după debutul la Sepsi: „Meritam victoria cu Mediaş!”

Publicat: 19/11/2017 | 07:00
Neagoe după debutul la Sepsi: „Meritam victoria cu Mediaş!”

Noul antrenor al formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, s-a arătat nemulţumit de remiza albă înregistrată pe stadionul „Tineretului” din Braşov în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I. La debutul său pe banca nou-promovatei Sepsi, Eugen Neagoe a declarat că după aspectul jocului elevii săi ar fi meritat să câştige toate cele trei puncte puse în joc în acest meci.  

„Nu este un debut rău. Mi-aş fi dorit însă să câştigăm, meritam. Am avut ocazii clare de a marca, au fost situaţii de unu la unu cu portarul. Sunt mulţumit per total. Am jucat mai bine decât ei. Mi s-a spus că nu a fost ofsaid la golul lui Patrick. Nu am baghetă magică, dar sper să reuşim să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Eugen Neagoe la flash-interviurile de după meci.

După 0-0 cu Gaz Metan Mediaş, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a rămas fără victorie în Liga I în ultimele 10 etape. Nou promovata se află după 18 runde pe locul 12 în clasament cu 12 puncte, cu unul mai mult decât Gaz Metan Mediaş, formaţie care se află pe locul 13 şi cu trei mai multe decât lanterna Ligii I, Juventus Bucureşti.

Etapa viitoare, Sepsi se va deplasa în Gruia pentru confruntarea cu CFR Cluj, partida fiind programată luni, 27 noiembrie de la ora 20:45.

De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş, formaţie care se află pe locul 13 în Liga I, loc retrogradabil, va primi etapa viitoare vizita formaţiei FC Voluntari într-un meci care se va disputa duminică, 26 noiembrie de la ora 18:00.

                  

                                    

Cristi P.