Neagoe, numără din doi în doi după ce a ajuns cu Sepsi pe loc de retrogradare: „Aducem 10-12-14 jucători în iarnă!”

Publicat: 05/12/2017 | 07:00
Neagoe, numără din doi în doi după ce a ajuns cu Sepsi pe loc de retrogradare: „Aducem 10-12-14 jucători în iarnă!”

Tehnicianul nou-promovatei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a digerat cu greu umilinţa pe care Dinamo le-a aplicat-o elevilor săi, 3-0 (2-0) pe „Tineretului” din Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XX-a aLigii I. Tehnicianul oltean de pe banca celor de la Sepsi şi-a ameninţat elevii la finalul meciului şi a spus că în iarnă vor fi mişcări importante de trupe, anunţând că e dispus chiar să primească în vestiar alţi 12-14 jucători!

„Asta este valoarea noastră, atât putem în acest moment. Totuşi, chiar şi-aşa, scorul de la pauză a fost mult prea mare. Dinamo a intrat cu 2-0 la vestiare, după ce noi am avut trei ocazii clare de gol. Vom mai aduce jucători în această iarnă. Le-am spus şi fotbaliştilor de acum din lot că vor mai veni întăriri. Nu m-am ferit să le spun adevărul. Mai au două jocuri şi trebuie să-mi demonstreze toţi că au valoare să rămână aici. Dacă nu, nu e problemă, vom aduce 10-12-14 jucători, cât va fi nevoie”, a tunat Eugen Neagoe, la flash-interviurile de după meci.

În urma înfrângerii cu Dinamo, Sepsi a ajuns pe loc retrogradabil. Nou promovata este pe locul 13 cu 12 puncte, fiind depăşită în această rundă în această etapă de Gaz Metan Mediaş, aredelenii reuşind o remiză în Banat cu ACS Poli Timişoara, scor 1-1.

Pentru Sepsi urmează în runda viitoare un joc foarte dificil pe teren propriu cu CSM Poli Iaşi, meci programat luni 11 decembrie de la ora 17:00 pe „Tineretului” din Braşov, pentru ca în ultimul meci din acest an, nou-promovata să se deplaseze la Vountari, meciul urmând a se disputa pe 18 decembrie de la ora 17:00.

                            

 Cristi P.