Neagoe se victimizează şi acuză arbitrajul!

Publicat: 28/11/2017 | 07:00
Neagoe se victimizează şi acuză arbitrajul!

Tehnicianul Eugen Neagoe a rămas fără victorie pe banca nou-promovatei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi după meciul cu CFR Cluj, pierdut în Gruia cu 2-0.

La finalul partidei, antrenorul oltean s-a arătat nemulţumit de arbitraj şi a spus că arbitrii au împins CFR Cluj spre victorie. 

Mai mult, Neagoe s-a pronunţat şi vis-a-vis de arbitrajul pe care echipa sa îl va avea runda viitoare cu Dinamo şi a spus că se aşteaptă ca elevii săi să fie dezavantajaţi de arbitri deoarece „toată lumea vrea Dinamo în  play-off!”

„Sunt foarte supărat, pentru că nu am făcut un meci rău. I-am chinuit pe cei de la CFR, dar s-a speriat şi arbitrul la acea fază. Cei de la CFR nu intraseră în careul nostru, iar el abia a aşteptat faza asta ca să alerge cât mai repede la centrul terenului. E jenant să faci asemenea lucruri. Nu avea cum să vadă arbitrul dacă a fost gol la acea fază. Chiar îmi pare foarte rău. Oricum, vă asigur că din februarie echipa va arăta altfel. Pentru noi urmează meciul cu Dinamo, dar nu mă tem de echipa lor. Mă tem de arbitraj. E vizibil că echipele care ar trebui să ajungă în play-off sunt ajutate să ajungă acolo. Vorbim mai târziu. Veţi vedea că Dinamo trebuie să fie acolo şi chiar acolo va fi” , a declarat Eugen Neagoe antrenorul principal al lui Sepsi, la flash-interviurile de după meci.

 După înrângerea din Gruia, Sepsi a bifat al 11-lea joc consecutiv fără victorie în Liga I şi al 12-lea în toate competiţiile. Nou-promovata a fost egalată în clasament  de Gaz Metan Mediaş, ambele echipe având 12 puncte şi acelaşi golaveraj.

                                                                                            

Cristi P.