Neamț: Fată de 14 ani plecată de acasă. A spus familiei că e în Cluj, iar părinții au apelat Poliția

Publicat: 15/10/2019 | 14:02

O fată de 14 ani din Neamț a plecat de acasă de două săptămâni, însă a ținut legătura cu familia ei, spunând că este în Cluj. Părinții adolescentei au cerut ajutorul Poliției.

Potrivit Poliției Neamț, polițiștii din Urecheni au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani că fiica ei, în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă din data de 4 octombrie a.c. și nu a revenit.

Pe perioada dispariției, fata a ținut legătura telefonică cu mama sa, precizându-i că se află în județul Cluj și nu vrea să revină acasă.

De asemenea, fata a menționat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Semnalmente: înălţime – 1,60 – 1,65 m, greutate – 50 – 55 de kilograme, ochi căprui, păr șaten. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu teniși gri. Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Urecheni și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, anunță Poliția Neamț.

Citește și...