Negoiță invită „câinii” cu bani să cumpere clubul: „Dinamo va fi sau nu, în funcție de ce soluții vor găsi dinamoviștii!”

Autor:
Publicat: 04/04/2020 | 20:54
Negoiță invită „câinii” cu bani să cumpere clubul: „Dinamo va fi sau nu, în funcție de ce soluții vor găsi dinamoviștii!”

Ionuț Negoiță, finanțatorul formației Dinamo București a anunțat astăzi că viitorul trupei din Șoseaua Ștefan cel Mare este sumbru.

Negoiță a lansat astăzi public încă un apel pentru cei care vor să salveze Dinamo anunțând că vinde clubul pe un leu. Patronul „câinilor” nu a exclus varianta ca gruparea „alb-roșie” să se desființeze din vară afirmând că în cazul în care lucrurile nu se vor mișca foarte repede în viitorul apropiat, clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare ar putea ajunge la faliment.

„Viitorul lui Dinamo este destul de incert, către foarte pesimist. Șansele ca Dinamo să supraviețuiească sunt destul de mici. Am spus și o repet, Dinamo va fi sau nu, în funcție de ce soluții vor găsi dinamoviștii”, a declarat Ionuț Negoiță.

Finanțatorul a spus că Dinamo va avea viitor în cazul în care cei care iubesc această echipă, oameni potenți din punct de vecere finanicar, cum ar fi printre alții Ion Țiriac, Mircea Lucescu sau chiar Mircea Rednic, se vor implica financiar, caz în care șansele ca Dinamo să supraviețuiască vor fi foarte mari

După cum bine știți, fanii lui Dinamo s-au implicat activ în viața echipei prin achizționarea de acțiuni, reușind să plătească din contribuția lor restanțele către jucători pentru ca clubul să poată primi licența care să-i permită prezența la startul ediției viitoare a Ligii 1.