Nella, fosta soție a lui Ionuț Jaguarul, nu se mai ascunde! S-a pozat cu noul iubit

Publicat: 02/11/2018 | 16:53

Nella, fosta soție a lui Ionuț Jaguarul, nu se mai ascunde! Tânăra s-a pozat alături de noul iubit și le-a transmis fanilor un mesaj cu subînțeles.

Nella, fosta soție a lui Ionuț Jaguarul, s-a afișat cu noul iubit. După ce s-a separat de Ionuţ Jaguarul, pe care l-a acuzat de infidelitate, Nella nu s-a afişat la braţul vreunui bărbat. Acum însă… ea a publicat o fotografie pe contul ei de socializare care a dat de gândit curioșilor. Tânăra stă în brațele unui bărbat care o mângâie pe picioare. (CITEȘTE ȘI: NELLA, SOȚIA LUI IONUȚ DE LA EXATLON, MESAJ CU DEDICAȚIE PENTRU FOSTUL CONCURENT? „CE A FOST ĂLA? TELEFONUL DE ADIO?”)

Un alt detaliu a atras atenția tuturor. Un buchet imens de trandafiri roșii care erau puși într-o vază, lângă masă.

Fotografia postată de Nella

 

“Discret, romantic şi mereu atent la fericirea ei, un gentleman îi aduce zâmbete în suflet şi în privire scântei. Cu o eleganţă debordantă, lipsit de inhibiţii şi fără reţineri la momentul potrivit, bun rău de tot la vorbe şi ,,masterand” la iubit”, a scris Nella la descriere. (VEZI ȘI: NELLA, FOSTA SOȚIE A LUI IONUT JAGUARUL DE LA EXATLON, ÎN DOLIU: „CONDOLEANȚE! DUMNEZEU SĂ O ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”)

„Ionuț i-a greșit mult soției lui!”

Mariana este una dintre personele care i-a fost aproape lui Ionuț și a făcut dezvăluiri despre acesta și comportamentul lui pe perioada competiției. Războinica a mărturisit că Ionuț i-a greșit foarte mult soției sale.

Eu stiu ca Ionut i-a gresit mult sotiei lui, dar cu toate acestea o iubeste enorm si regreta. In Dominicana plangea dupa ea, ii era dor de ea, povestea ca e o femeie deosebita care l-a sprijinit mereu si i-a iertat multe greseli.  Acum, eu nu pot sa fiu ipocrita si sa-i transmit fetei sa se impace cu Ionut, ca nici eu nu as putea sa iert la nesfarsit un barbat care mi-a facut atatea.

Saraca, a vazut si poze…Una sa auzi barfe si alta e sa vezi cu ochii tai…E greu, dar daca ei se iubesc cu adevarat si destinul lor este sa fie impreuna, cu voia lui Dumnezeu asta se va intampla. Lui Ionut vreau sa-i mai zic sa aiba grija cu microbul acesta al vedetismului, sa nu uite de unde a plecat si care sunt oamenii cu adevarat importanti in viata lui„, declarat Mariana pentru wowbiz.ro.