Nepoata ex-premierului României a renunțat la blugi și… a rămas doar în lenjerie intimă!

Publicat: 24/10/2018 | 23:23

E tânără, frumoasă, ambițioasă și a luat cu asalt showbiz-ul românesc! Vorbim despre nimeni alta decât… Calina Roman! CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor fotografii incendiare cu nepoata ex-premierului României și vă prezintă, în exclusivitate, rezultatele unei ședințe foto nerecomandate cardiacilor! (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Poate și pentru că se trage dintr-o familie de renume, bunicul ei fiind fostul premier al României Petre Roman, Calina nu avea cum să treacă neobservată. Mama ei, creatoare de modă, a luat-o cu ea la toate prezentările, iar mătușa, Oana Roman, a introdus-o în high-life-ul bucureștean.

Tânăra mănâncă moda pe pâine și atrage privirile tuturor atunci când își face apariția la diverse evenimente mondene sau pur și simplu atunci când iese cu prietenii în oraș. (CITEȘTE ȘI: CALINA ROMAN S-A TREZIT CU CONTUL DE INSTAGRAM SPART DE UN HACKER TURC)

Cât despre modelling… ei bine, Calinei i se potrivește ca o mănușă! Tânăra știe să defileze ca o divă pe podium și să cocheteze cu aparatul de fotografiat. Unde mai pui că are și un corp de invidiat! Iar dovada vie stă în pozele incendiare de la ultima ședință foto pe care a făcut-o Calina Roman.

Calina Roman, ședință foto incendiară

Ședință foto în lenjerie intimă

Îmbrăcată într-o pereche de blugi cu talie înaltă, clasici și cu lenjerie intimă de firmă… Calina Roman a pus imaginația tuturor bărbaților pe jar! Maieul alb, minuscul, gestul tinerei de a-și ”aranja” bikinii și de a cocheta cu aparatul de fotografiat compun o imagine demnă de coperțile marilor reviste. (VEZI ȘI: CALINA ROMAN, CU LENJERIA INTIMĂ LA VEDERE)

Iar… Calina Roman nu s-a oprit aici! Tânăra a renunțat la blugi și a rămas în lenjerie intimă. De această dată… una din dantelă, de culoare neagră peste care a pus o cămașă albă. Iar în momentul în care și-a intrat, din nou, în rol… până și fotograful s-a ”topit”!  O scurtă incursiune pe pagina de Instagram a nepoatei ex-premierului României vă va convinge că adolescenta are o atitudine de model și că a moștenit pasiunea pentru modă și style de la mama ei.  (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Ce relație are Calina cu mama ei

Catinca a fost și mamă și tată pentru fiica ei, după ce s-a despărțit de Petre Dumitrescu, un coregraf și un dansator cunoscut. Cine nu le cunoaşte, ar băga mâna în foc că sunt surori. Catinca şi Calina Roman, mamă şi fiică, sunt pasionate de modă, iar asta se vede la fiecare apariţie publică a lor.

Nepoata lui Petre Roman a mărturisit că are o relație specială cu mama ei. Cele două se sfătuiesc în legătură cu absolut orice și se susțin necondiționat.

„Când am orice fel de problemă cu mama vorbesc. Cred că problemele mi le creez eu singură…. problema cu Instagramul, cu băieţii, sunt situaţii şi situaţii… Am studiat muzica opt ani de zile. Mama este un exemplu, este un om foarte bun, prea bun. E mama şi îmi place totul la ea.”, a povestit Calina Roman.

Și Catinca Roman este de aceeași părere! (VEZI ȘI: CATINCA ROMAN A RUPT TĂCEREA. CUM LE RĂSPUNDE CELOR CARE SUSȚIN CĂ FIICA SA, CALINA, AR SUFERI DE ANOREXIE)

„Am avut o relaţie bună, a fost un copil cuminte şi un bebeluş cuminte, nu mi-a fost complicat, a fost şocul mare la adolescenţă… Sunt apropiată de Calina, îmi spune tot. Vreau pentru ea să fie fericită atât, să înveţe cum să îşi facă viaţa fericită. Independenţa financiară, o bat la cap cu asta. Este foarte important ca o femeie să fie independentă financiar. Cred că o să îşi găsească drumul ei, eu când mi-am schimbat stilul de viaţă a văzut ce efect a avut în viaţa mea” , a mărturisit Catinca Roman. (Cum câștigi bani rapid)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)