Nepoţii Ilenei Ciuculete îşi atacă tatăl în războiul cu Cornel Galeş! Fratele artistei e desfiinţat chiar de proprii copii

Publicat: 22/06/2017 | 08:18

Sara şi Alexandru au sărit în apărarea lui Cornel Galeş şi l-au desfiinţat pe Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, fără a ţine cont de faptul că acesta le e tată. Cei doi copii au spus adevărul despre relaţia dintre Galeş şi artistă, demontând fiecare acuzaţie a lui Aurel.

Un război crâncen a luat naştere între Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, şi Cornel Galeş. Bărbatul l-a acuzat pe Galeş de violenţă faţă de regretata artistă, însă s-a trezit contrazis chiar de proprii copii.

“Eu aş vrea să mă poziţionez puţin în toată povestea asta. Cornel este părintele meu spiritual. Tatăl meu este tata, cel care m-a făcut, iar verişorii mei au fost ca nişte fraţi pentru mine. Naşa mea a fost a doua mamă şi cea care mi-a salvat viaţa. Dezamăgirea pe care o trăiesc în aceste moment… e dezgustător. Eu, fiind acasă trăind împreună ca o familie. Nu înţeleg ce l-a determinat pe tatăl meu să facă afirmaţiile acestea. Ceea ce pot să spun cu tărie în familia noastră nu s-a vorbit niciodată de bătăi între naşul şi naşa. E prima dată când am auzit că ea ştia de boală de acum 10 ani. Scopul nostru comun nu este ceea ce se întâmplă în momentul ăsta la televizor. (…) Eu de când mă ştiu, nu pot să număr pe degete de câte ori i-am văzut supăraţi pe Cornel şi pe naşa”, a spus Alexandru Ciuculete, fiul lui Aurel, fratele Ilenei Ciuculete.

Sara, fiica lui Aurel, a confirmat spusele fratelui ei: ”Vreau să m-asculte şi Cornel, şi tati, şi verişorii mei. Nu am intrat în direct să fim împotriva unuia sau altuia. Mi-e clar că le regretă (n.r. acuzaţiile făcute de Aurel). Eu văd ca bate în retragere. Între ei a fost o relaţie ireproşabilă”.

Citește și...