Neti Sandu a spus, în sfârșit, povestea din spatele coafurii sale celebre pe care o are de 25 de ani: “Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea”

Publicat: 02/09/2020 | 10:13

Prezentatoarea Neti Sandu a spus, în sfârșit, povestea din spatele coafurii sale celebre pe care o are de 25 de ani! De-a lungul timpului s-a vorbit de mai multe ori că ar avea perucă, iar recent, ea a explicat motivul pentru care pare că această ipoteză ar fi una adevărată. În plus, vedeta a dezvăluit un secret delicat despre podoaba sa capilară.

Citește și: Neti Sandu, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată la Pro TV! Bot de piţipoancă şi…“Eşti frumoasă”

Neti Sandu a spus, în sfârșit, povestea din spatele coafurii sale celebre pe care o are de 25 de ani

În vârstă de 61 de ani, Neti Sandu a acceptat de curând să ofere un interviu în cadrul căruia a dezvăluit povestea din spatele coafurii sale celebre pe care o are de 25 de ani. La sugestiile multor stiliști, prezentatoarea de la Pro TV și-a lăsat părul mai lung și a încercat să își schimbe look-ul, însă, de fiecare dată, rezultatele nu au fost apreciate, iar acest lucru a făcut-o să revină la vechea coafură care a devenit un adevărat statement.

“Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Și i-am spus: «Foarte bine, schimb-o, dar aș vrea să-mi stea mai bine. Dacă reușești să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord». La un moment dat, un stilist mi-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis: «Îți stă mai bine, rămâi așa». Toată lumea a fost îngăduitoare cu mine. Filat și făcut altfel, cu o coafură într-o parte mă făceau un băiețel mai aspru așa. Ideea este că din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu”, a declarat îndrăgita vedetă pentru revista VIVA!.

Nu rata: Cum arăta Neti Sandu înainte să fie celebră. Ce tunsoare avea la 18 ani astrologul de la Pro TV

Neti Sandu, problemă delicată cu podoaba capilară

La un moment dat, în timpul discuției despre poboaba capilară, prezentatoarea de la Pro TV a explicat de ce multă lume are impresia că poartă perucă. Din nefericire, a spus ea, se confruntă cu o mică problemă delicată în legătură cu părul său negru ca abanosul: reține apa.

“Nici nu trebuie să-l dau cu balsam sau să-i fac măști. Nu are nevoie de absolut nimic, eu nu-l dau cu fixativ, nu-l dau cu nimic. Mă cofează dimineața și eu nu mai dau cu peria pe el, pentru că nu e nevoie. Stă perfect, nu se mai mișcă și din acest motiv și pare perucă. Că nu trebuie să-i fac absolut nimic. E o calitate anume de păr: păr sticlos, adică firul e tubular și reține apa și de aceea stă așa plin. După ce mă spăl pe cap și vreau să mă usuc, trebuie să folosesc două prosoape ca să scot apa din el, pentru că reține apa. După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți”, mai dezvăluit prezentatoarea de la Pro TV.

Poza din stânga colajului a fost publicată în vara lui 2017, însă pare a fi făcută la o fotografie mai veche, iar cea din dreapta a fost postată în septembrie 2019 © Facebook
Poza din stânga colajului a fost publicată în vara lui 2017, însă pare a fi făcută la o fotografie mai veche, iar cea din dreapta a fost postată în septembrie 2019 © Facebook

Descoperă și: Familia “secretă” a lui Neti Sandu! Imagini fabuloase, prezentate azi, în direct la Pro TV

Într-un interviu mai vechi, frumoasa prezentatoare a vorbit despre legătura dintre viața profesională și cea personală“De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, atunci rămâne valabil succesul doar în această zonă, dar se estompează şi chiar dispare în planul sentimental, care intră în vibraţie. Un plan îl exclude pe celălalt. Aveam o relaţie de 10 ani care s-a întrerupt exact când am ajuns la PRO TV, cu două săptămâni înainte mai precis. De când am ajuns aici, pentru mine a început o viaţă cu totul şi cu totul nouă, dar fără să mai aibă legătură cu împlinirea în plan sentimental. N-aş spune că n-au mai fost încercări, dar, până la urmă, fiecare face o alegere, e vorba de opţiuni aici. Nu că n-aş putea sau n-aş fi în stare dar viaţa mi s-a organizat în aşa fel încât e foarte greu să mai înglobez şi o relaţie sau o căsnicie, să zicem, şi să pot ţine pasul cu amândouă”.

Neti Sandu, prezentatoarea care ne aduce veștile de la astre în cadrul Știrilor Dimineții de la Pro TV, va împlini 62 de ani pe 25 noiembrie. Înainte să fie colegă cu Andreea Esca, Florin Busuioc, Daniel Nițoiu, Andreea Marinescu, Marius Timcu şi mulți alții, ea a realizat la Pro FM emisiunea “Prieteni Pro FM, salut!” și tot atunci a trăit și o frumoasă poveste de dragoste. La 24 de ani a trecut printr-un divorț… ulterior, a fost părăsită după 10 ani de relație. Vedeta i-a povestit Andreei Esca la Europa FM că despărțirile și eșecurile în dragoste pe care le-a trăit au făcut-o să nu se mai implice în altă relație.