Netta Barzilai din Israel, favorită să câștige Eurovision 2018

Publicat: 16/04/2018 | 15:18

După lansarea melodiei în mediul virtual, Netta Barzilai este favorita tuturor la Eurovision 2018. Cântecul a avut cel mai mare impact în ceea ce privește cotele de pariuri. Peste noapte, fanii au reacționat pozitiv la melodia Nettei și s-a clasat de pe locul 19 pe prima poziție, în topul preferințelor. Cântecul a reușit să scoată în evidență originalitatea stilului Nettei care a prins extrem de bine la public.

Melodia are și cuvinte în ebraică

Majoritatea versurilor melodiei sunt în engleză, dar există și cuvinte în ebraică. Iar autenticitatea Nettei a reușit să cucerească publicul. Mișcarea online de conștientizare a hărțuirii și abuzului sexual ajută femeile să-și găsească glasul, să aibă curajul să vorbească, iar Netta le ajută, la rândul său, prin versurile sale. Artista cântă din toți rărunchii și le încurajează pe femeile din lumea întreagă să nu accepte să fie jucăriile bărbaților.

Bulgaria și Estonia, favoritela Eurovision după Israel

În clasamentul favoriților, se află reprezentanții Bulgariei și Estoniei. Artistul din Bulgaria va lansa videoclipul melodiei și va aduce în fața fanilor un număr plin de mister, după cum se speculează și care ar putea s-o pună în dificultate pe Netta Barzilai. Însă… doar timpul va decide dacă Netta se va afla sau nu în continuare, în locul fruntaș.

PE CE POZIȚIE INTRĂ THE HUMANS ÎN A DOUA SEMIFINALĂ EUROVISION 2018

CÂND ESTE EUROVISION 2018

Citește și...