Nici nu zici că a născut! Cum a ajuns să arate Lavinia Pîrva, după ce a devenit mamă. Soția lui Ștefan Bănică e de nerecunoscut!

Publicat: 22/01/2020 | 15:42

Lavinia Pîrva a devenit mămică în urmă cu 8 luni, atunci când a adus pe lume primul său copil. Deși sarcina i-a adus un număr destul de mare de kilograme, acum, Lavinia Pîrva este trasă prin inel și, dacă o analizezi atent, nici nu ai spune că a născut vreodată. 

Acum 8 luni, soția lui Ștefan Bănică a devenit mamă pentru prima dată. Lavinia Pîrva a avut mari probleme cu numărul kilogramelor în plus, după cum CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA v-a arătat.

În ultima lună de sarcină, Lavinia ajunsese de nerecunoscut, dar, cu toate acestea, bruneta a avut o ambiție incredibilă, iar la numai câteva luni de când a născut, și-a recăpătat silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată.

De curând, Lavinia Pîrva a ieșit în mall alături de Ștefan Bănică și copilul lor, iar focoasa brunetă a atras privirile tuturor! Îmbrăcată sport, într-un trening larg, cu părul prins și o șapcă pe cap, Lavinia Pîrva a reușit să le demonstreze doamnelor și domnișoarelor că a avut suficientă voință, pentru a putea ajunge la silueta din prezent. Oamenii au felicitat-o pe Lavinia Pîrva pentru faptul că a dat jos în numai câteva luni, toate kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii.

 

Citește și...