Nick Rădoi a fost infectat cu virusul COVID-19! A trăit momente grele. „Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut. Acum înțeleg de ce mor oamenii”

Autor:
Publicat: 30/07/2020 | 19:45
Nick Rădoi a fost infectat cu virusul COVID-19! A trăit momente grele. „Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut. Acum înțeleg de ce mor oamenii”

Unul dintre cei mai controversați milionari români, Nick Rădoi, a trecut printr-o experiență traumatizantă. Acesta a fost infectat cu virusul COVID-19 și a fost afectat destul de rău. Mai ales că la început el a subestimat virusul și a fost destul de neglijent.

Nick Rădoi locuiește de ceva timp în SUA, țară în care s-au înregistra numeroase cazuri de coronavirus. La începutul pandemiei, Nick Rădoi nu a băgat în seamă pericolul reprezentat de către noul virus. Mai mult, a fost chiar foarte neglijent și total nemulțumit de regulile restrictive impuse de autorități pentru a preveni răspândirea virusului. (CITEȘTE ȘI: UNDE S-A RETRAS NICK RĂDOI, DE TEAMA CORONAVIRUSULUI: ”AMERICA ESTE O ȚARĂ PUTERNICĂ, ÎNSĂ… ACUM E DOBORÂTĂ”)

Însă inevitabilul s-a întâmplat și tocmai pentru că nu a respecta multe dintre reguli, Nick Rădoi a fost infectat cu virusul COVID-19. Iar după cum mărturisește, chiar el, experiența prin care a trecut a fost una oribilă și l-a făcut să conștientizeze gravitatea situației.

 „Pe oamenii care au fost ca mine, neglijenți, îi rog să facă ceea ce fac eu acum. Îmi pun două măști pe față, mi-e frică să mă întâlnesc cu oamenii, mă spăl de zeci de ori pe mâini dacă ating o scară sau altceva. Aș dori ca toți cei care nu cred, să dea importanță, pentru că este foarte nasol să treci prin acest virus. Mai bine protejează-te și încearcă să ai grijă de tine. Eu am avut nevoie în jur de două-trei săptămâni să mă fac bine. Și eu, și fratele meu. Au fost multe rugăciuni din partea familiei”, a mărturisit milionarul român.

„Am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc”

Nick Rădoi  a povestit că experiența prin care a trecut a fost una cumplită și de mai multe ori a crezut că nu va reuși să facă față și să scape cu viață. (CITEȘTE ȘI: ÎMPĂCARE NEAȘTEPTATĂ ÎN SHOWBIZ! MĂDĂLINA APOSTOL ȘI NICK RĂDOI, DIN NOU ÎMPREUNĂ. CUM L-A SURPRINS BRUNETA PE AFACERIST DE ZIUA LUI)

„Eu sunt un om sănătos, nu fumez, nu beau, nu am probleme medicale. Nici eu, nici fratele meu. Virusul este o gripă, dar frica te face să crezi că n-o să reușești. Noi am reușit, suntem amândoi negativi, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Acum înțeleg de ce mor oamenii care au alte boli, acum înțeleg de ce este atât de afectat un om cu alte probleme de sănătate. Eu, care nu am alte boli, am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc”, a mai declarat Nick Rădoi.