Nico, primele declaraţii după ce s-a scris că e grav bolnavă! Ce se va întâmpla cu artista în perioada următoare

Publicat: 24/11/2017 | 14:08
Nico, primele declaraţii după ce s-a scris că e grav bolnavă! Ce se va întâmpla cu artista în perioada următoare

Nico a vorbit despre problemele de sănătate şi despre zvonurile potrivit cărora ar fi grav bolnavă. Artista le-a dezvăluit prietenilor ce planuri are pentru perioada imediat următoare.

Nico a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia dezminte zvonurile potrivit cărora ar fi grav bolnavă. Artista a spus că e sănătoasă şi le-a dezvăluit fanilor la ce proiecte lucrează în perioada imediat următoare.

”Sunt dezamăgită de ştirea în care se spune că sunt grav bolnavă şi de faptul că publicul este indus în eroare. Aş vrea să informez reprezentanţii mass – media cu care consider că am avut o relaţie frumoasă până acum… că sunt perfect sănătoasă şi că astfel de “ştiri senzaţionale” nu îşi au rostul. Nu m-a sunat nimeni din presă să verifice informaţia şi să mă întrebe dacă sunt sănătoasă şi ce proiecte am… De asemenea, aş vrea ca cei ce mă iubesc, care au fost şi sunt îngrijoraţi pentru mine să ştie că sunt bine! Urmează o lună încărcată pentru noi artiştii, o lună în care vrem să bucurăm sufletele oamenilor cu muzica noastră, iar astfel de „invenţii” nu ne fac bine! Mulţumesc pentru grijă şi pentru toate mesajele primite! În această perioadă am repetiţii la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti unde sunt angajată, lucrez în studio alături de soţul meu la trei piese, tocmai am semnat un contract cu o casă de producţie importantă, iar luna viitoare am deja programate câteva concerte: 6 decembrie – eveniment privat Bucureşti, 11 decembrie – concert Sibiu, 15-16 decembrie – concert Circul Globus, 25 decembrie – Piaţa Constituţiei, plus filmări de sărbători!”, le-a spus Nico prietenilor ei virtuali.

Citește și...