Nicolae Dică: „Dacă ne vom crede învingători dinainte vom avea mari probleme!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/04/2018 | 08:35

Nicolae Dică, antrenorul principal al FCSB a țiinut să-și avertizeze elevii că dacă nu vor trata serios partida de la Giurgiu cu Astra și se vor crede învingători dinainte vor avea mari probleme.

„Dacă ne vom crede dinainte învingători, cu siguranţă vom avea probleme. Dar jucătorii s-au antrenat foarte bine în această săptămână, aşa cum au făcut-o în ultima perioadă, şi îi văd concentraţi pentru această partidă. E un meci foarte important pentru noi, cum vor fi toate cele şase pe care le mai avem de disputat în play-off. Întâlnim Astra, o echipă bună, din punctul meu de vedere, acum şi-a schimbat şi antrenorul, au avut o altă atitudine la meciul cu CFR Cluj. O echipă bine organziată defensiv, se apără în propria jumătate cu toată echipa. Pe faza ofensivă înceracă foarte mult contraatacul, pentru că au mulţi jucători de viteză şi se bazează foarte mult şi pe fazele fixe. Trebuie să fim concentraţi sută la sută pe aceste lucruri şi trebuie să reuşim să-i blocăm, să le punem probleme şi să facem un bun joc ofensiv”, a declarat Nicolae Dică.

Tehnicianul a spus că Astra Giurgiu arăta bine și înainte de a fi numit pe bancă Gigi Mulțescu.

„Organizaţi erau şi înainte de a veni Mulţescu, dar au acum o altă atitudine. Am avut două jocuri foarte grele pe vremea când erau antrenaţi de Edi Iordănescu, pe care nu am reuşit să le câştigăm în campionatul regulat. Când au un antrenor nou, jucătorii au o altă atitudine, jucătorii încearcă să demonstreze că merită să joace mai mult. Nu mi-e teamă de acest meci, dar privim jocul foarte serios, avem nevoie să fim concentraţi şi să dăm totul, să avem o atitudine bună şi doar aşa putem să câştigăm”, a mai spus Nicolae Dică.

Partida de la Giurgiu dintre Astra și FCSB va avea loc de la ora 20:45, jocul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Citește și...