Nicolae Dică: „Sunt mulţumit!”

Publicat: 23/10/2017 | 11:33
Nicolae Dică: „Sunt mulţumit!”

Nicolae Dică s-a declarat mulţumit după cel mai clar succes din ultimii 13 ani pentru roş-albaştri. Tehnicianul vicecampioanei a ţinut să laude prestaţia foarte bună a Bizonului, care a reuşit un hattrick şi a spus că îi va fi greu lui Denis Alibec să-l mai scoată pe atacantul francez din primul 11. 

Dică a rescunoscut că a avut o discuţie cu Alibec, urmând ca atacantul să revină la antrenamente dacă va respecta anumite condiţii.

„Mă bucur că am făcut un joc foarte bun. Am marcat şapte goluri şi nu am primit niciunul. Băieţii au înţeles ce le-am cerut la începutul meciului. La pauză, aveam 3-0 şi le-am zis să mai dăm măcar două goluri, pentru că îmi doresc să devenim cea mai ofensivă echipă a campionatului. Benzar era accidentat, Planic are probleme la spate. Nedelcu mi-a spus că are febră şi că e răcit. Moncilovic a simţit şi el o durere, dar mă bucur că băieţii care au intrat au făcut-o foarte bine. E un lucru bun pentru Alibec că merge la biserică. De săptămâna viitoare, el va reveni la antrenamente. Am avut o discuţie cu el. Eu sper să fi înţeles! Va fi greu să-l scoată pe Bizon din primul 11! Eu nu sunt un antrenor care să ţină ranchiună, sau să fiu răzbunător”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

După victoria cu ACS Poli Timişoara, FCSB a urcat pe locul 2 cu 32 de puncte la egalitate cu CSU Craiova care este pe locul 3 cu un golaveraj inferior şi la un punct în spatele liderului CFR Cluj.

Cristi P.

 

Citește și...