Nicolae Dică: „Victoria este una meritată!”

Publicat: 18/12/2017 | 08:00
Nicolae Dică: „Victoria este una meritată!”

Nicolae Dică, antrenorul principal al FCSB a declarat că victoria obţinută pe „Naţional Arena” cu 2-0 contra Viitorului în ultimul meci oficial din acest an, a fost una pe deplin meritată.

Nicolae Dică a spus că elevii săi au mulcit foarte mult contra campioanei mai ales după ce echipa a rămas în inferioritate numerică, Harlem Gnohere fiind eliminat în minutul 40 după un conflict cu George Ţucudean. 

„Este o victorie meritată şi muncită. Băieţii au făcut un efort extraordinar în repriza a doua. La pauză le-am spus că vom face efort dublu faţă de prima repriză şi vom juca 4-4-1, cu Tănase în faţă. Le-am cerut să-i lăsăm pe adversari să ducă mingea la margine, pentru că, în afară de Ţucudean, ei nu aveau niciun jucător care să lovească bine mingea cu capul. M-am uitat la reluări pe faza cu Gnohere. Nu a fost nimic. De când am venit la Steaua, nu am comentat niciodată arbitrajul. Pintilii e un jucător foarte important pentru noi. Da, este o pierdere importantă. Avem o vacanţă meritată. Nu trebuie să mai facem multe transferuri, avem un lot bun şi numeric şi valoric. Trebuie să mai aducem 1-2 jucători maximum. Bălaşa şi Planic vor reveni în al doilea cantonament. Nu ştim deocamdată dacă Budescu poate reveni în primul cantonament”, a declarat Nicolae Dică, antrenorul principal al formaţiei FCSB.

După victoria contra campioanei, FCSB a încheiat anul pe locul 2 cu 47 de puncte, fiind la două puncte de primul loc ocupat de CFR Cluj. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct în primăvară.

                                         

Cristi P.                 

                                

Citește și...