Nicole Cherry a lămurit motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei. ”Eu nu am aprobat niciodată chestia asta”

Publicat: 30/10/2018 | 18:35
Nicole Cherry a lămurit motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei. ”Eu nu am aprobat niciodată chestia asta”

Chiar dacă și-a propus să nu mai vorbească despre relațiile ei, Nicole Cherry a ținut totuși să clarifice ce s-a întâmplat între ea și fostul iubit, după ce s-a vehiculat că ar fi fost înșelată. 

Artista a vorbit și despre noua ei melodie, care în primele 48 de ore a ajuns să strângă peste un milion de vizualizări pe YouTube. Piesa poartă titlul „Dansează amândoi”, iar Nicole spune că n-are nicio legătură cu relația de scurtă durată pe care a avut-o în trecut cu un băiat care a părăsit-o pentru o prietenă.

A ieșit o strategie de marketing extraordinară cu această piesă. În primul rând, presa a speculat foarte prost. Nu am fost înșelată, nici nu m-am certat cu nimeni. A fost de comun acord să ne despărțim, a fost alt subiect. Presa a scris că am fost înșelată, dar eu nu am aprobat niciodată chestia asta. Piesa s-a scos după câteva luni și a fost o coincidență extraordinar de mare ca ce a speculat presa să se regăsească fix în piesa asta”, a declarat Nicole Cherry.

Artista mai spune că piesa ‘este superbă’ și că este fericită că a ajuns numărul unu în categoria trending de pe YouTube.