Nicole Cherry s-a pozat la piscină, iar fanii au „taxat-o”: „Ești grăsană!”

Publicat: 13/06/2018 | 14:00

Fanii au observat că Nicole Cherry s-a cam îngrășat în ultima perioadă. Deși cântăreața pare că se simte bine în pielea ei și se pozează chiar și la piscină, admiratorii i-au atras atenția că a cam pus ea. (Console si accesorii gaming

Nicole Cherry s-a rotunjit în ultima perioadă, fapt pe care l-a recunoscut și ea într-o emisiune tv. Motivul ar fi stresul pe care l-a acumulat în ultima perioadă. I-a fost greu să se împartă între scena muzicală, școală, familie, prieteni, iar asta i-a afectat stilul de viață. Chiar dacă a încercat să mascheze kilogramele în plus cu haine largi, fanii au observat imediat.Recent, artista a postat o poză cu ea în costum de baie. Fanii au taxat-o instant și i-au trimis comentarii destul de „răutăcioase”. (Cele mai bune oferte laptopuri)

„Ești grăsană!”, „Grăsunică frumușică!”, „Mamă ce te-ai îngrășat!”, „Ce grasă ești la picioare!”, i-au scris fanii lui Nicole Cherry în dreptul pozei cu pricina. Nu doar cea mai recentă fotografie a stârnit astfel de comentarii, ci cam toate din ultimele luni.

Citește și...