Nicoleta Luciu s-a îngrășat din nou! Incredibil cum arată acum fosta asistentă a lui Teo Trandafir de la Pro TV

Autor: A.N.
Publicat: 11/08/2019 | 16:44

Nicoleta Luciu s-a îngrășat din nou! Incredibil cum arată acum fosta asistentă a lui Teo Trandafir de la Pro TV.

Nicoleta Luciu a ieșit din lumina reflectoarelor, s-a mutat la Miercurea-Ciuc și a ales să se dedice în totalitate familiei sale. Bruneta a renunțat la aparițiile TV, dar totodată se pare că a renunțat și la dietele cu ajutorul cărora se menținea în formă. Nicoleta Luciu a pierdut lupta cu kilogramele și, în ultima perioadă, publică pe contul ei de socializare numai selfie-uri.

Chiar și așa… se poate observa, cu ușurință, că Nicoleta Luciu s-a îngrășat considerabil. Viața de casnică și-a pus amprenta asupra aspectului ei fizic. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI RARE. CUM ARĂTA NICOLETA LUCIU CÂND A APĂRUT, PENTRU PRIMA OARĂ, LA TV)

Nicoleta Luciu s-a îngrășat

Nicoletei Luciu îi lipsesc evenimentele mondene

Vedeta a menționat recent că îi lipsesc evenimentele mondene, dar și lumea televiziunii, care i-a adus celebritatea. Ea a fost, înainte de a deveni mămică, vedeta cu cei mai mari sâni naturali, iar după ce a născut și-a pus implant mamar. În 2015 a renunțat la silicoane din cauza căruia a avut dureri atroce de spate. (VEZI ȘI: DERANJATĂ DE CRITICI, NICOLETA LUCIU S-A “TUNAT” DIN NOU! CUM ARATĂ ACUM LA 40 DE ANI ȘI CE OPERAȚII ESTETICE ȘI-A FĂCUT)

Nicoleta are grijă de aspectul ei și frecventează cabinetele medicilor esteticieni. Cea mai recentă intervenție a făcut-o la nivelul feței, udne i-a fost administrat acid hialuronic, pentru un aspect mai întinerit al chipului. Bruneta străbate 600 de kilometri pentru aceste proceduri estetice.

Citește și...