Nicoleta Luciu trăiește numai cu diete! Ce a ajuns să mănânce acum doar ca să slăbească

Publicat: 21/04/2019 | 17:00

În ultimii ani, de când s-a retras departe de București, tocmai în Miercurea-Ciuc, fosta Miss România a devenit ”dependentă” de diete. Încearcă tot ce e posibil, doar-doar să fie din nou slabă. 

Nicoleta Luciu și-a pus în cap să slăbească, și de multe ori a vorbit pe internet despre tot felul de metode a pierde multe kilograme într-un timp foarte scurt. Se pare că aceste metode nu au funcționat foarte eficient pentru ea, și asta deoarece la anumite perioade de timp ea anunță că este la dietă.

Așa se face că acum metoda pe care o folosește ca să piardă kilogramele în plus se bazează pe un meniu exclusiv cu salate! Și spune ea că a reușit să slăbească, de exemplu, 3 kilograme în 6 zile. Ca la finalul acestei diete să tragă linie și să vadă, în total, 11 kilograme topite.

Chiar dacă nu mai vrea să mănânce doar salate, ea continuă să stea departe de tentaţiile culinare. Şi, dacă tot e post, iar verdeţurile sunt din abundenţă în pieţe, Nicoleta Luciu şi-a continuat regimul cu un meniu bazat pe ciorbe, în principal ciorba de lobodă cu ştevie, preferata ei.

@camellia_muah #diet #skinnytaste #perfectbody #spring

Publicată de Nicoleta Luciu OFICIAL pe Duminică, 14 aprilie 2019

 

 

 

Citește și...