Nicoleta Luciu s-a retras de ceva vreme din showbizul autohton, bruneta a decis să părăsească Bucureștiul și să se mute la Miercurea Ciuc, acolo de unde provine soțul ei, împreună cu toată familia.
Bruneta a trecut prin mai multe greutăți și a vorbit deschis despre problemele care există într-o câsnicie, dar și cum pot fi evitate ca totul să decurgă bine în relația de cuplu.
„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (râde) şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. Tu aşa faci? La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el. (…)
În primul rând am debutat ca model când aveam 15 ani, după care am evoluat, am făcut vreo 15 ani şi acest hobby al meu pentru că am îmbinat utilul cu plăcutul. (…) Când am debutat noi se câştigau foarte mulţi bani. Acum nu mai ştiu preţurile, dar ştiu că la vremea respectivă generaţia de aur făcea foarte mulţi bani la vremea respectivă. Şi asta pentru că erau foarte multe job-uri şi… puţine modele. Iar Nicoleta Luciu a profitat de acest lucru, mai ales că a ajutat-o înălţimea şi fizicul. (…) Crăiasa Zăpezii, am încheiat practic şi prezentarea, dar să ştii că am avut emoţii. Nu ştiu de ce. În mod normal n-ar fi trebuit să am, dar uite că am avut. (…)
Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag.”, a declarat Nicoleta Luciu.
Nicoleta Luciu a dezvăluit că a reușit să slăbească în condițiile în care a mâncat chiar și slănină.
„Aici la Miercurea Ciuc toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă mai ales, mâncăruri gătite şi o grămadă de mâncăruri grele. Bineînţeles, mănânc şi eu, dar secretul meu este că împart o porţie în zece şi mănânc a zecea parte, doar o bucăţică. Mănânc tot ce îmi pofteşte inimioara”, a declarat Nicoleta Luciu.